Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

félsz a sodrófától?!
Akkor most már olyanok a lábijaid mint az őzikéé? Na nem olyan szőrösek, hanem olyan kecsesek
Nem csak neked érzékenyebb!
Dehogyis vagy Te ijesztő... amit itthon kapnék, az inkább
tudtam én, hogy ennyire ijesztő vagyok ...

CSak nem merünk
ma cardioztam és lábra edzettem.
ohhh, köszönöm.
Mire gyúrtál?
Biztos lennénk sokan, akik szívesen segítenénk benne
Ma végre mehettem edzeni ....neki kell állni ledolgozni a karácsonyi nagy zabálás eredményét.
Hihetetlen
Lehet, nekem érzékenyebb kissé az idegvégződésem... szemben a cégemmel egy fémfelvásárló van... naponta látjuk pölö, hogy sűrű fekete füst száll fel valamiért... bár ezenkívül van más zsiványság is, persze
Semmi különös...és ott?
Nálunk nincsen rasszizmus!

Pedig igény az lenne rá!
szia-szia!
Mert rászista vagy Te is... a fekete pálya nem biztos h ezt jelenti
mizújs veled?
Ez mondjuk igaz! Az lenne szép ha úgy lógnának a lámpa vasakon,hogy egy ilyen,egy olyan!
Majd akkor nem lesz a terepmotoros közellenség,ha lesz egy-két cigó motoros!

Ma pont azt mondtam a cimborának eplénybe,hogy furcsa,de a sí pályákon egy cigót se látni! Szerinte nem szeretik a hideget,szerintem meg csak lusták mozogni! Pedig én szívesen megnézném ahogy egy 120 kilós jól táplált teljesen kezdő, lécekkel a lábán lemegy a fekete pályán!
csok drága..
nikk bácsi ,értem én hogy gömbölyü, csak herotom van már ettöl a kurucos sok baromságtol is, hogy mindig mindenbe azt akarják bele magyarázni hogy a cigány volt, meg minden rosszrol a cigányok tehetnek...

emberek én nem állitom hogy a cigányok jok meg minden,
DE...
- NEM NEKIK VANNAK cipruson meg a kajmán szigeteken offsor cégeik meg számláik...

- Nem a cigányok lopták ,privatizálták szét az ország vagyonnát, cégeit...

és még sorolhatnám a hasonlo példákat, és vajon melyik ártott többet nekűnk, neked ,mindenkinek, a tolvaj cigány, vagy az ügyvédekkel érkező milliárdokat lopo tolvaj politikus, és sisere hada...