Lehet, nekem érzékenyebb kissé az idegvégződésem... szemben a cégemmel egy fémfelvásárló van... naponta látjuk pölö, hogy sűrű fekete füst száll fel valamiért... bár ezenkívül van más zsiványság is, persze
Majd akkor nem lesz a terepmotoros közellenség,ha lesz egy-két cigó motoros!
Ma pont azt mondtam a cimborának eplénybe,hogy furcsa,de a sí pályákon egy cigót se látni! Szerinte nem szeretik a hideget,szerintem meg csak lusták mozogni! Pedig én szívesen megnézném ahogy egy 120 kilós jól táplált teljesen kezdő, lécekkel a lábán lemegy a fekete pályán!
nikk bácsi ,értem én hogy gömbölyü, csak herotom van már ettöl a kurucos sok baromságtol is, hogy mindig mindenbe azt akarják bele magyarázni hogy a cigány volt, meg minden rosszrol a cigányok tehetnek...
emberek én nem állitom hogy a cigányok jok meg minden,
DE...
- NEM NEKIK VANNAK cipruson meg a kajmán szigeteken offsor cégeik meg számláik...
- Nem a cigányok lopták ,privatizálták szét az ország vagyonnát, cégeit...
és még sorolhatnám a hasonlo példákat, és vajon melyik ártott többet nekűnk, neked ,mindenkinek, a tolvaj cigány, vagy az ügyvédekkel érkező milliárdokat lopo tolvaj politikus, és sisere hada...
Pedig igény az lenne rá!
Ma pont azt mondtam a cimborának eplénybe,hogy furcsa,de a sí pályákon egy cigót se látni! Szerinte nem szeretik a hideget,szerintem meg csak lusták mozogni! Pedig én szívesen megnézném ahogy egy 120 kilós jól táplált teljesen kezdő, lécekkel a lábán lemegy a fekete pályán!
emberek én nem állitom hogy a cigányok jok meg minden,
DE...
- NEM NEKIK VANNAK cipruson meg a kajmán szigeteken offsor cégeik meg számláik...
- Nem a cigányok lopták ,privatizálták szét az ország vagyonnát, cégeit...
és még sorolhatnám a hasonlo példákat, és vajon melyik ártott többet nekűnk, neked ,mindenkinek, a tolvaj cigány, vagy az ügyvédekkel érkező milliárdokat lopo tolvaj politikus, és sisere hada...