Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A telókbú még valamit ki lehet hozni,a pinábú max csak véres tampont vagy gyereket,rosszabb esetben más .ecijét.Pfúúúúúúúúújjjjj
igen, én egy félős, tündibündi nyuszilány vagyok.
nicsak szeretem a telot mester megjött...

beengedtek a házba, gyorsan gépelj mert asszony mindjárt vissza zavar dogozni..
ismerlek, mert te olyan kis ijedős csajszi vagy....
Jó reggeltet mindenkibe Életembe egyszer toltunk motort huszonkilómétert ketten(Új ETZ első útja ,elszakadt a lánc)35 fokos meleg, olvadó aszfalt.Na, akkor megfogadtam árokba dobom azt leszarom,nem kinlódok vele. Erőlködik a fasom
itt nincs semmi ho, megvan bolondulva ez az időjárás...

kurva hideg az van tegnap -6-ban motoroztam, csak a pofám fázott a sisakban, de a pályán még az se, csak a szellős gyors részeken.
hűűűű, na most megijesztettél....rettegek....
hagyjad a sütit a faszba...
még egy ilyen és rögtön indulok hozzád, kiszabaditalak a csunya melodbol, és magam alá temetlek... és ezt veheted fenyegetésnek...
menj rá bálint ..látod akarja
eszem egy kis sütot kér valaki.
hmmmm, nagyon tudnám értékelni ..... nem úgy mint a mai napi melózást.

amugy régen szakadt már patentszemem,

érzésem szerint ez is azért szakadt el mert felkapott a lánc olyan szerencsétlenül pont oda be ,vagy egy nagyobb követ vagy valami fabunkot, mert volt egy olyan csattanásos rándulás ,és akkor szakadt.
na az még a jobbik eset
nem volt nagy tolás, a bányábol az erdei rész közepéröl kellett kitolni, oda rendeltem segélyszolgálatos csajomat a vitoval, mire leértem ott is volt.
már nincs ida a punciért...

már a telokat szereti.. valami fétis lehet, szerintem az ágyába is rak esténként egy párat, és olajos kézel fogdossa...
jáááájjjj dicsak.....na ez szopás nem az orális sex......kurva anyját

szia bálintgazdi...akkor tele a gyíkod , hogy tolhattad hazafelé..és legalább messzeségből és emelkedőn fel...? de nagyobb baj nem lett hála Istennek nem vágott le semmit ....

rohadt lánc persze tudja hol kell szakadni... a garázsbejárón hazafelé mikor jól kimotoroztad magad és fülig ér a szád és van otthon pót láncszett .. na olyankor még nem szakadt el senkinek

én ezért is erőltetem marhamód (fóbiám) a jó láncszettet mindíg inkább a legvadabból mert ilyenkor 46 kilométerre otthonról és bent valami hegy mögött lent a völgy aljába egy mély gödörbe egyedül lapos gumikkal térerő mentes helyen ahova érted se tudnak menni helikopterrel se.....adnám az 5 ezer különbséget ...de ott már szarnak a pénzedre......és vége a moccolásnak...és még le se vágott a blokkból egy darabot de már szomorú is vagy ...

eccer jártam így régen etz- vel még fiatal voltam olyan helyen, hogy ketten nem bírtuk csak körbe 5 kilométeres kerülővel hazatolni a gépet....az se volt egyszerű út...agyvérzést kaptunk ..még cseresznye hogy ketten voltunk öcsi haverommal egy motorral..
ilyen sztorihoz nem kell ukrajnáig menni, itt a helyi srácok elvitték az almádi főterén kiállitott szánkorol a télapot ,hogy gyere bulizni wazze, hajnalban meg berakták otthon a fekve nyomo pad alá, hogy dolgozzon gyurjon egy kicsit az öreg sportolckij mert ugyis olyan nyeszlett ..

aztán Január 1.-én becsöngettek a rendőrők, jöttek a faterjához fegyver ellenörzésre és mikor átvonultak a nappalin kicsit röhögtek ahogy ott gyurt a Mega télapo..
hát gratula
Szia,igen it
Volt pár kérdésem a puncifanatikus bácsihoz
bosszubol tegnap összedobtam egy fagyott talajra valo 6-30-as lemezcsavaros S-12-es hátso gumit,
kimentem tegnap a bányába, mert a fiuk a bányában dolgoznak,
vissza gumiztam a hátulját normálra, elöre meg a kis szögest merthogy ugyis fagyott a talaj, csuszott is a hátulja alig fogott, aztán ezek szerint mégis fogott mert eltépte a patentszemet...