hát nézzük üzemórát feltétlen... de azért ráérzünk már kinek mikor mi kell...
meg ha felrobban azokon látod kívülről ...és akinek szerelek/tem azok mindegyike ilyen gázbowdentépő figura..gázt akkor engedik el amikor kint a hajtókar...úgy kell lelőni őket, hogy add ide olajcsere stb...
viszont itt ha nyílik a blokk akkor ki minden nincs vissza semmi szemét még egy körre...mert abból lesz baj..és egy komoly futamon de akár itthon is nem jó ha oda az év... egy év sokmillió inkább több tíz NA MEG A SOK MELÓ BENNE EDZÉS SZOPÁS UTAZÁS SZPONZORSZERZÉS ...SOROLHATOM..SZÓVAL EGY TEAM LESZ ÖNGYILKOS EGY OLAJPUMPAMŰANYAGFOGASKERÉK MIATT 3 EURO 90-ÉRT..és EZ NAGY szopás ha megállsz valami spóroláson..
Na, azé Idényre van má aszongya ennyi szponzoráltam:Horváth Pali(bár lehet nem indul,még kérdéses) a Dulai Karcsi Ő is vagy megy, vagy nem .Az Ódor Levi,Kalincsák mester,este megegyeztem a Kósa Milánnal,a Kiscsuka ha indul,meg ha igaz lesz egy leány,ha sikerül motrit szerezniük.Gyorsba a crazyjoe akcióhős ha lábra teszi a szekerit,meg a Szólik Dani.Ennyi ,azt roló.Ha valaki nem indul,annak helyére keresek mást.
megérdemlimert elmegy az élete.. ...szopott sokat ...elvitte az aprilia őt gyári menőnek azt elfelejtettek motort adni a valaga alá..egy vödör szar volt a motor mindíg hol nem indult ha indult leállt ..nem is mesélem mik voltak......szóval ha láttatok már szemetet az rxv az az ...
meg is lepődött mikor bekátéemesedett . hogy ment egy szezont aztán semmi gáz..
amugy utoljára 9500 ft/db -ért vettem 5 db ac-10-et... hudejo volt..és dejo lenne most is annyiért
mint az a 33 éves anyuka, hudejo lenne most is vagy ötször...
meg ha felrobban azokon látod kívülről
viszont itt ha nyílik a blokk akkor ki minden nincs vissza semmi szemét még egy körre...mert abból lesz baj..és egy komoly futamon de akár itthon is nem jó ha oda az év... egy év sokmillió inkább több tíz NA MEG A SOK MELÓ BENNE EDZÉS SZOPÁS UTAZÁS SZPONZORSZERZÉS ...SOROLHATOM..SZÓVAL EGY TEAM LESZ ÖNGYILKOS EGY OLAJPUMPAMŰANYAGFOGASKERÉK MIATT 3 EURO 90-ÉRT..és EZ NAGY szopás ha megállsz valami spóroláson..
meg is lepődött mikor bekátéemesedett . hogy ment egy szezont aztán semmi gáz..
amugy utoljára 9500 ft/db -ért vettem 5 db ac-10-et... hudejo volt..és dejo lenne most is annyiért
mint az a 33 éves anyuka, hudejo lenne most is vagy ötször...