Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóreggelt
Hallom Bálint be kátéemesedtél? Biztos téged is elkapott a orinzs marketing meg a rediturész fíling 300EXC beszarsz majd olyan jó kis motor az
bálint jól kiköltöztél a garázsba
hali lali kaki szopi mami
A jó reggeltet mindenkibe
már kint ölelgeti a vasat ..már nem levelezik

esik ez a kurva eső...mennyire hiányzik ez ide most...hétvégén akarok motorozni...jó kis camel trophy lesz
áldom az eszem..milyen jó, hogy nem mostam le a motort novemberbe....se
Akkor ha már szert tettél egy ütöképes vasra,csak indulsz pár versenyen........
egy ilyen nagyobb átlátszo tankot viszont elfogadnák baráti áron, sikits Zéé ha éppen ilyet készülsz kidobni, esetleg csere a feketémre, plusz egy kis fagyipénz.....
Hy. Végre beálltál a sorba...........
mijaza légszűrő amugy.? segitsetek légyszives hogy kell aztat beolajozni vagy micsoda...?
kapcsolokat leveszem, nekem ez a bevált ami nincs fenn az nem okoz galibát ,és elromlani, széttörni sem tud...

lámpát direktbe kötöm had világitson mindig elfér az a dolga, a többi kapcsolo kütyüre meg nincs szűkség , hogy fénykűrtöljek, meg dudáljak amikor duda se lesz rajta kap egy sima krossz leállito gombot mint eddig mindegyik .

önindito nem kell , nagyon jol elvagyok berugoval, nincs olyan szitu ahol ne lehetne berugni egy 2t 300-at, ez sokéves tapasztalat, ha meg egy olyan zorba falon omlasz meg ott ugyis felesleges az ujra inditás mert ugyse indulsz el ujbol felfelé, hanem irány a le ,és ujjra neki.

akksi helyére bemennek a szerszámos, tartalék fékkar, patentszem egyébb marhaságok,
oldalsztender nélkűl motorozok kb 10 éve terepen, amiota egyszer lenyilt és veszett nagy bukta lett belőle, mindenki megnyugodhat jol elvagyok nélkűle, az erdő tele fával, hameg puszta van neki támasztom egy másiknak ,ennyi .
na jo reggelt Gázosok.
Szeva. Nálunk ma nincs óvoda. Dögrováson van a család.
szewa migirimigiri ....
Aztán jól viselkedjél ám,és szólj az óvónéninek ha pisi lesz!
na megyek ovodába

http://youtu.be/HrJ013pyzXY
Kakaóscsigás jó reggelt mindenkinek!
Á, neki sose volt ilyen szép ruhája, az övét már gyárilag szakadtra meg sárosra csinálták a gyárban
már szétkávéztam az arcom ...ti meg punnyadtok
ronis
mi van alszotok? bálint nincs még fent ?
ilyenkor mikor új motorom szokott lenni nem szoktam tudni aludni!
meghegedüli asszonkáját ?