Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia!
meg van még az aksi?..
uraim és hölgyeim, megvolt az uj verda tesztje, meg kell mondjam ez egy kibaszott über király sanyi fasza verda, olyan szépen mászik fel a legszarabb helyeken is hogy ihaj, de ha oda csördit neki az ember csunyán meg tud indulni, jo motor tetszik nagyon...
na mi van már itt a nagymenőkkel?
Szép a bele,csak nem cserélt olaj miatt szépen megégett minden
Akkor ahogy megbeszéltük,ide kérted a képeket.A többit elmondtam.Meg kóklerkedem,hátha lesz belőle valami
majd ha megtalálom hozzá a megfelelő társat, akkor igen.
Bele még nincs szétszedve.Befejezem amit most csinálok,és utána.
wr 450
Formálódnak,de erről a nevedről,nem tom melyik a tiéd,kibasott sok van
cső CSika

alakul a telóm ?
Mé,férjhez akarsz menni?
Tegyed a képeidet,nagymenő. Szép tőled,hogy még a fórum társaidat is leminősíted,pedig eddig milyen szépen elbeszélgettél velük.
Gyönyörű gyerek vagy Igazi nagymenő A saját szülőhazádban nem tudtál érvényesülni,azt mentél világba,utána meg itt rísz, egy fizuból élünk stb.Kit érdekel?
Az a senki hülye gyerek aki a hazáját szolgálta ,az meg menő aki kimenekülve,onnét pofázik.
Remélem neked is nagy hátad meg kezed van,megfogsz azt szétroppantassz
Beszarok ,azt ezek a nagy magyarok
kamionozik?ne röhögtess
Még mindig kamionozol? ....remélem sikerül majd valami jobb melót találnod.
Nem nősültél meg? zoozee jól átvert ....pedig azt hittem tényleg rád mosolygott a szerencse.
Hmmmmm, szóval voltatok Pápán....és ha akkor mégsem dolgoztam?....igazán felhívhattatok volna....
Tényleg ritkán vagyok,mert állandóan rohanok....de. meló, du. edzés meg angol meg főzés és a többi intézni való...általában este jutok csak géphez,akkor meg max elolvasom a leveleimet és ennyi.
hűűűűűűű, és engem ki kérdez meg,hogy férjhez akarok -e menni? ....vagy az már nem lényeg?

szia ZSU
tényleg megnősült?! de jóóóóóó, ennek örülök!

köszi szépen, én remekül vagyok, minden okés....jövőhéten kimegyek pár napra nővéremhez, úgyhogy a tavaly elmaradt pihenés most következik.

és te, hogy vagy?
én is
joo reggelt kiáltok
Én meg minnyá rakok fel képet,hogy hogyan nyomom ki a lekvárt a palacsintából!

Amúgy én még két kézzel se tudok fekvőtámaszt csinálni,nem hogy eh újjal!
Mivan Andris felment az adrenalin?
hali hát azt énis remélem
Szasz kiscsuka.Remélem idén eljössz velünk motorozni párszor. !?