Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha-ho van itt valaki
szomszéd gátlok
hollandusba
Valami majd lesz,mindíg volt
Oké, majd írsz hogy mi a helyzet
Szasz A száradat nem tudom kicserélni,az nem 2 ft.Tesztelem,de nem egyszerű az egész gátló.Ez a sachs -boge ez kitanáta,hogy az egyszerű is bonyolult legyen.Valami majd lesz vele,majd holnap okosabb leszek.Ha bírja akkor megy vissza,ha nem akkor hívlak
Jó éjtet magába
Hát ez tényleg elég gányul néz ki sajnos
Cserélni kell a szárat is? Mi pénz lesz az pluszba?
elmentem aludnyi ,csáá.
majd mi megyünk beadjuk neked a szurit
Szasz szomszéd Tán mán a sivatagban vagy?
Az az
Én se csípem.Meg is szoktak sértődni,ha közben elmegyek ide-oda.Nem az Én világom az Most bemutatkoztak,de Én is nekik .Remélem öreg leszek nem járok így,bár ki tudja
Lili Telo...
nálunk az exemnél voltak ilyen születésnapos-névnapos kávé kevergetős fingfürészelő nagy családi összejövetelek,... fuuude utáltam már akkor is.....
hát ez tényleg ritkatulajdonság becsülendő de itt a fórumon van egy pár rendes tag attól függetlenül hogy néha van "balhé" de azért a túlnoymó része segít a másiknak és ez jó pl KT Maki is mostmár másodszor adott kipufogó tömő anyagot
80%-át neked adom Így gondoltad-e?Má nyáron is nyomta Szerintem megnő,lesz LL teló,csak neki adom át úgyis az okosságot.A sok fijúúú motrotos meg úgyis bukik majd a telós csajra,me szerintem nem sok van A fiúja,ha mocis lesz velem jól jár,biztos tolok alá valamit
ne is mond .. szar dolgok ezek...szomorú ..
aztmondják -10 ek fognak röpködni ..
de mehetünk megcsinálni kecskeutat..
Látod-e,télleg neked is segítettem,pedig nem is ismerlek .Meg még másoknak is.Mégis Én vagyok itt a nagyképű mittudomén mi Van pofám az biztos,meg marad is ilyen
ugy csináld hogy kenguruba teszed de előre, és ugy hogy a kezei is előre állnak, akkor simán megtanulja a szerelést miközben te csinálod, meg tud segiteni is közben elmos ezt azt, tolomérővel megmér dolgokat...

hamarabb tanul meg telot szerelni mint beszélni, aztán irsz rola egy könyvet életed végéig elleszel belőle, persze 10% jogdij jár nekem is.
így van ahogy mondod
Nem gondoltam volna,hogy ilyenek,mert mindíg télapókor(Miklós az öreg)ünnepekkor,névnap bárkinek,szülinap,nagy családi kajálda,sütés-főzés,egésznaposak vannak.Most meg hirtelen mind elfordult tőle.Sajnálják aszonták,sajnálják.Még nézni is rossz nekik.Mondom ,de apátok basszátok meg,azt az is pelenkázott benneteket. Anyámékat nem hagynám így,inkább mindenem odaadnám.Mert ugye,ha azok nem születnek meg,mi nem is léteznénk.