Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hátsó teló előfeszítés.

tudom hogy nem jó ha túl van feszítve de honnét tudom hogy jól van e beállítva? mert én nem nyúltam hozzá de lehet el van már tekergetve
A kutya szokott próbálkozni aki akar az elad,aki meg venni akar vesz.A többi meg rííííííííííííí

mindenki próbálkozik
Eladó az EXC-m 1,3M-ért...de Te 650-ért viheted
3000-ér viszem...........
Aza baje,rám mind hatalmas
NoFear polo xl-es méret ára: 3000.ft.
THOR polo Fehér-szűrke XXL, teljesen újszerű nagyon szép . ez meg valamiért nagy rám.
ára :5000. ft.
emberek van egy pár ruhám pici pénzért, havertol vettem át, és kicsit szoros rám..

UFO nadrág, 36-os + hozzá valo polo xxl. a gatya jobb térdén van egy pici égésből eredő sérűlés amugy tök jo nem szakadt sehol.
ára : 10 000 ft.
az agyamat kéne begyógyítanom ....vérző tenyérrel még simán lehetne motorozni is

húj de rég csináltam olyat ...egy hete
Szíííííííjjad még a vérit
Pfúú,most készülök kifele,akkor maradjak vagy menjek? Má az Én kezem is a sorjáktól,minden szartól ,tiszta ütött-kopott,de nyomni kell
ha gondolok rád motorozás közben attol hamarabb meg gyogyul a tenyered.:?
na de ez semmi most hogy kiszoptam....

nem kell sietni pénteken se..
beleállta tenyeremen a friss bőr kellős közepébe az élesre törött lemezfelmosónyél...az van a partvisba és benyúltam a motorok alá mert söpörtem volna ki a szemetet megakadt és az egynapos bűrbe meg két helyen beleállt......mindjárt abba is hagyom az egészet...de nem lehet..
agyvérzés mi van újévkor mikor elkezdesz dolgozni az első napokban...

dolgozz keveset nem érhet baleset...
Jó neked,vihetnéd enyém is,me itt fog megöregedni A nap sütöget,de a tetőn még nem lehet megsütni a tojást
Gyere el,adok egy marékkal
Nincs mit
Lehet Zéé barát.
hogy kiszoptam a faszt ...ilyen kis piezzos minigázpalackos melegítőfaszom kifogyott és már a második palackot eresztem szélnek vele mert nem tömít a gumigyűrűje....lehet hozzá kapni ilyet ...
Kössz a gyors válasz.
dejo nektek mind meloztok,

én azon agyalok el kéne menni motorzani egyet..

csak várok még picit melegitsen fel a napsugár.
Szeva Uram