na gyors voltam már garázsba vagyok...be lesz ...mert nagyobb és ovál a luk és még a helyzete se jó totál....szóval muszáj csinálni valamit mert a zil akksi se fordítja át a gépet..
A felső sor a gyártási idő.Az alsó vége szintén évet jelöl .Az alsó többije a szerelőnek szól,már,ha érti Azzal,ne foglalkozz.Vannak olyanok amelyeket legyártottak 2-3 éve,de összeszerelésre,beépítésre a legutolsó számok alapján kerültek.Simán lehet öregebb teló ,fiatalabb motorban. Csak azt nem tudom,a gyártók akkor miről csacsognak ,hogy újítottunk ezt meg azt,mikor szétszedve sokszor nem ezt mutatja .Vannak kivételek,de azok sem eget verő változtatások.
Szia hát nem ott!Okádék Angolba Utálom mint a szart ráadásul tegnap le is csuktak ezek a férgek aztán pár ora mulva kiengedtek de nincs vége a dolognak ezzel.
Nálunk is vannak ilyenek a családban! Jönnek jópofiznak,tartják a markukat,sírnak rínak ha gondjuk van,de ha az öregeknek kell valami,akkor meg a fülük botját se mozdítják! Csak a saját dolgaikat nézik,a többieket meg leszarják hatalmas nagy ívbe. Ha meg elkezdek morogni,akkor még ők vannak megsértődve.
megtalálták a potkerékbe rejtett heroint.?
vagy nem tetszett nekik a kamionon lévő fuck you english Zoll felirat.?
amúgy nem a bütyköt kell csinálni hanem van egy furat rajta amin az automata deko tengelye átbújik és az nagyobb mint kéne ...
igazuk is van ,fasznak kell fűlke, meg szélvédő, plato meg ilyen faszságok, mind csak suly, és csak a baj van velük..
ne mond meg kitalálom hol vagy ....Ausztrália... ugye kitaláltam, kapok csokit.
Központi rugómon ezen számok szerepelnek:
11.10.05
12.18.7B.06
A záró számok az évjárat,ha jól tudom ezek nem mindég egyeznek?