Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elektro motor ktm. by zoozee..
Az jó meló
szeva sárga cipő törzsfőnök..
na gyors voltam már garázsba vagyok...be lesz ...mert nagyobb és ovál a luk és még a helyzete se jó totál....szóval muszáj csinálni valamit mert a zil akksi se fordítja át a gépet..
Jó reggeltet mindenkibe
A felső sor a gyártási idő.Az alsó vége szintén évet jelöl .Az alsó többije a szerelőnek szól,már,ha érti Azzal,ne foglalkozz.Vannak olyanok amelyeket legyártottak 2-3 éve,de összeszerelésre,beépítésre a legutolsó számok alapján kerültek.Simán lehet öregebb teló ,fiatalabb motorban. Csak azt nem tudom,a gyártók akkor miről csacsognak ,hogy újítottunk ezt meg azt,mikor szétszedve sokszor nem ezt mutatja .Vannak kivételek,de azok sem eget verő változtatások.
mesélj mit bűnöztél..?

megtalálták a potkerékbe rejtett heroint.?

vagy nem tetszett nekik a kamionon lévő fuck you english Zoll felirat.?
Már a hajon állok ugyhogy minnyá elmegy a netem
Szia hát nem ott!Okádék Angolba Utálom mint a szart ráadásul tegnap le is csuktak ezek a férgek aztán pár ora mulva kiengedtek de nincs vége a dolognak ezzel.
be lesz perselyezve.?
na lépek mindjárt jövök csak szétvágom a gépet
majd este... most muszáj gyorsba elvinnem gépműhelybe mert hegyezünk rajta...

amúgy nem a bütyköt kell csinálni hanem van egy furat rajta amin az automata deko tengelye átbújik és az nagyobb mint kéne ...
bazze ezek a hollandok igy kamionoznak? igazi Frédi-Béni -Minimal...

igazuk is van ,fasznak kell fűlke, meg szélvédő, plato meg ilyen faszságok, mind csak suly, és csak a baj van velük..
ménem a répádat csapod ki... esetleg egy csajba..
mi a zsír kutyák..kicsapok egy vezérműtengelyt és készvagyok...leszek...idegileg mindenképp....
dolgozok vazze
szeva Tibi,

ne mond meg kitalálom hol vagy ....Ausztrália... ugye kitaláltam, kapok csokit.
jo reggelt.
Helló Csika!
Központi rugómon ezen számok szerepelnek:
11.10.05
12.18.7B.06
A záró számok az évjárat,ha jól tudom ezek nem mindég egyeznek?
Megyek visszahajozok ebből a retek országbol
Szevasztok
reGGelt bélák!
Nálunk is vannak ilyenek a családban! Jönnek jópofiznak,tartják a markukat,sírnak rínak ha gondjuk van,de ha az öregeknek kell valami,akkor meg a fülük botját se mozdítják! Csak a saját dolgaikat nézik,a többieket meg leszarják hatalmas nagy ívbe. Ha meg elkezdek morogni,akkor még ők vannak megsértődve.
sztem lofax a pi.a varázsa csak ugy jelzem
hoha