Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

könnyű annak akit eltart az asszony...
Te is sokat melóztál? Nálad miben nyilvánult meg?
Csak óvatosan a motorozással, alattomos most a talaj, néhol saras egyszer meg csak jeges.
szerintem mindenki be tud sokalni, velem is volt ilyen.

utána változtattam, azota csak a motorozás

a többit meg leszarom.
Csika Mester!

Azt tudom mondani mint a többiek, vigyázz magadra!
Nem hinném, hogy komoly bajod van, csak a szervezet nem bírja a hajtást, pihenjél! Nagyobb határidőkkel vállald be a melókat, vagy emelj árat, de ne melózz annyit, kongassanak neked is délután meló végét és utána legyél a Családoddal, de ezeket te is tudod.
Jobbulást!
szeva.
ovonénizni mi.?
Jó reggelt Mindenkinek!
kéne mennem oviba
jo morgent..

hallo csika bácsi egészségre vigyázzál , fontosabb mint a melo..
most jutott eszembe,miután hívtál, hogy ha 30cal tartozik,akkor mondd azt neki hogy adja oda a felét, meg végezze el a munkát,aztán én meg odaadom neked a 3 széchényis papírt,vagy amennyi a meló ára.. és akkor mindenki jól jár
nem nézni kell hánem ütni mondjuk ha minden kötél szakad,autós beütös ismi talán akad. itt az uccában amúgy jó reggel,kéne mennem 8ra suliba
megnézem compúterbe a számokat
jólvan. Ja, valahogy az lenne a legegyszerűbb hogy ledobnám ezt a busszal aztán utána már le tudnék járkálni kocsival is szerelgetni. de gondolom egy 2-3,de akár 1 nap alatt is összetudnánk dobni. csak kéne az a rohadt vázszám
jót !
Van,mint állat Remélem kapok időt mindre Mek is alvadni,me kimásztam a forró vízbű legyen má vírnyomás Jó éjt
ne viccelj vele ..nézesd meg rendesen jó orvossal...mert kiscsuka küldené első telókat
Szívem,nincs vele baj,csak 4-szer állt meg Fent még nem kellek Nincs hiba sehol ,csak kihagyott a gyújtás NA,mire leírtam megint kezdte.Lehet befekszek egy hétre,ahogy mondták.
naa mi a rajz ?
Kevesebb lesz má itt a pörgés,kint kell bírni a iramot .Sárgacipő még bírja,én má annyira nem.Majdnem lett game ower is ,de az lényegtelen
hello sárga tengeralattjáró...ma beatleses napom van...gyerek valahol ráakadt a beatlesre és kérdezi ismerem-e...hmmm
Szasz