Azt tudom mondani mint a többiek, vigyázz magadra!
Nem hinném, hogy komoly bajod van, csak a szervezet nem bírja a hajtást, pihenjél! Nagyobb határidőkkel vállald be a melókat, vagy emelj árat, de ne melózz annyit, kongassanak neked is délután meló végét és utána legyél a Családoddal, de ezeket te is tudod.
Jobbulást!
most jutott eszembe,miután hívtál, hogy ha 30cal tartozik,akkor mondd azt neki hogy adja oda a felét, meg végezze el a munkát,aztán én meg odaadom neked a 3 széchényis papírt,vagy amennyi a meló ára.. és akkor mindenki jól jár
jólvan. Ja, valahogy az lenne a legegyszerűbb hogy ledobnám ezt a busszal aztán utána már le tudnék járkálni kocsival is szerelgetni. de gondolom egy 2-3,de akár 1 nap alatt is összetudnánk dobni. csak kéne az a rohadt vázszám
Szívem,nincs vele baj,csak 4-szer állt meg Fent még nem kellek Nincs hiba sehol ,csak kihagyott a gyújtás NA,mire leírtam megint kezdte.Lehet befekszek egy hétre,ahogy mondták.
Csak óvatosan a motorozással, alattomos most a talaj, néhol saras egyszer meg csak jeges.
utána változtattam, azota csak a motorozás
a többit meg leszarom.
Azt tudom mondani mint a többiek, vigyázz magadra!
Nem hinném, hogy komoly bajod van, csak a szervezet nem bírja a hajtást, pihenjél! Nagyobb határidőkkel vállald be a melókat, vagy emelj árat, de ne melózz annyit, kongassanak neked is délután meló végét és utána legyél a Családoddal, de ezeket te is tudod.
Jobbulást!
hallo csika bácsi egészségre vigyázzál , fontosabb mint a melo..