Mivan ott is az történik mint itt? Lefialt megint egy szuka 2 kölyök lett csak.Tegnapelőtt meg is lett az eredménye.Nekünk 2 szuka 1 kan tépte egy szuka arcát szarrá.Mindezt rácson keresztül.Rendesen lett még egy szája.Az meg a vasat harapta me arcukhoz nem ért el.Ezek egyszer fognak azt annyi,amíg mozog.Kegyetlenek,együtt meg pláne.Azt ütheted bármi,el nem engedi,csak alulról nyomva a nyelve alatt,de máris keresi az új fogást.Közbe meg még szedjed le a többit is. Tököm ki van velük néha.Amúgy meg semmi baj velük
Na elhúztam
lányok csunyábban szoktak verekedni, a fiuk viszont kemények és nem hagyják abba... hálistennek ritka az ilyen összetüzés, csak most dolgoznak a hormonok...
ahogy egyik exbarátnőm mondogotta mindig, : - csak az a csunya ba....szás ne lenne, de milyen jo is..
hát most ezt akarják eldönteni melyikőjűk állhat oda, pedig egyik se fog de ezt ők nem tudják.. de én tudom.!
Na elhúztam
ahogy egyik exbarátnőm mondogotta mindig, : - csak az a csunya ba....szás ne lenne, de milyen jo is..
hát most ezt akarják eldönteni melyikőjűk állhat oda, pedig egyik se fog de ezt ők nem tudják.. de én tudom.!
ráadásul azota is kűlön kell zárni őket egymástol mert még nem döntötték el ki van feljebb...
tudom milyen "occso" az állatorvos, már otthagytam nála a pár év alatt egy kisebb vagyont.
jobbulást a kutyinak
itt is van ho de lofasz egy centis.
viszont tegnap elkezdett tüzelni az egyik kotyám erre a két kanom csunyán összeverekedett, mire szétkaptam öket egy kicsit megcakkozták egymást...
ráadásul az öregebbik elég csunya mehetek állatorvoshoz, vidám az élet ripityom..
micsoda kajáról maradok le ha alszom
jó éjt , és jó étvágyat , és ezt edd meg
de minden estre gavallér vagy