Jó reggeltet Vannak ,abbiztosis Azt bírom a legjobban amikor erőlködnek,azt má torzul az arcuk,hogy minnyá szétkapnak Főleg mikor már a 8.keresztkérdést vágod be és má majdnem ugrik,me levegőt sem kap,de még akkor is kitart Sőt, még mi vagyunk a hülyék
sok ilyen eszement vetitő gép van, a legszebb az a sztoriban hogy saját magukat is meggyőzik, és megprobálnak másokat is megtériteni a hűlyeség oltárán...
próbálni próbáltam már..végül is nem rossz de az árához képest már kételyek is felmerültek.. és kínlódás...meg nem tudsz a nyomással variálni ezért nem használjuk...
ami nagy okosság és az ára is jónak mondható ez a tubliss cucc amit ronis szokott itt reklámozni...na ez ami igazán jónak tűnik és előfordulhat , hogy ellenfele lesz a kínai belsőmnek...
elöl michelin s12 .....sose mást ...nem ismersz rá a saját motorodra ha ez van elől...akkor ezt letudtuk...
hátul meg michelin s12----és néha ritkán ha ettől eltérnék akkor c10 mitas de amikor akciós szokott lenni 38 euro...csak sajnos olajcserénél ezt is cserélni kell... max ezer kilométert megy el...homokos főleg ilyen helyből függőkbe nagy a tolóereje ill. legnagyobb... elmegy még oldalazósban is de nem michelin ... ... 1 bár -ral indulok itthonról mindkét gumival és kint mikor odaérek a terepre már meleg és leengedem így beállítva az épp kedvező nyomást van, hogy 0.5 ig ..de általában kb. 0.8 -cal hasítok...
a michelin dupla annyit elmegy mint a mitas....és mindent figyelembevéve átlagba a legjobb cucc ....az elsője elmegy két hátsót....
haver cserélte, de az ővé régi, valami 04-06-os ha jol tudom, és gondolom abban még belső tekercs van.
és a régebbi model 08 elötti 250-300 még nem öninditos alu dekni jo lenne rá vajon?
nem favorit modell.
erdőben fincsi földesen ott jo,de hajlamos a törésre.
ami nagy okosság és az ára is jónak mondható ez a tubliss cucc amit ronis szokott itt reklámozni...na ez ami igazán jónak tűnik és előfordulhat , hogy ellenfele lesz a kínai belsőmnek...
elöl meg egy szezont elvitorlázhatsz vele...
sőt a c10 első alkalomra hátrafésülöm ...és sírva fakadok mikor hazaérek vele...500 nál már át is fordítom és még három alkalom és kuka...
hátul lehet benne valami ..de egy kétezerért nem kínlódok semmivel a motoron ..
elöl michelin s12 .....sose mást ...nem ismersz rá a saját motorodra ha ez van elől...akkor ezt letudtuk...
hátul meg michelin s12----és néha ritkán ha ettől eltérnék akkor c10 mitas de amikor akciós szokott lenni 38 euro...csak sajnos olajcserénél ezt is cserélni kell... max ezer kilométert megy el...homokos főleg ilyen helyből függőkbe nagy a tolóereje ill. legnagyobb... elmegy még oldalazósban is de nem michelin ... ... 1 bár -ral indulok itthonról mindkét gumival és kint mikor odaérek a terepre már meleg és leengedem így beállítva az épp kedvező nyomást van, hogy 0.5 ig ..de általában kb. 0.8 -cal hasítok...
a michelin dupla annyit elmegy mint a mitas....és mindent figyelembevéve átlagba a legjobb cucc ....az elsője elmegy két hátsót....
az s12 -t 30000-ért rakom fel a kettőt...
esetleg ha kell valakinek 450sxf-é az most felszabadult egy .... az 21.9 €
nem tudom miért emlékeztem 450 re