Tennap haveromnál vagyok,jön hozzá egy srác.Szimót akar tuningolni.Sorolja,gyújtás,főtengely(parafa izé mizé okosság)stb.Mondjuk neki,vegyé valami endúrót,ne kinlódjá szimó tuninggal.Erősködik,de kell me az övé má 30 éves azt a 120 kilós tesójával is megy 95-öt .Agyvérzés egyből megjött Mondom,heee mi a szakmád?,mondja autószerelő,hány éves vagy? aszongya 26.Mondom jó van ,köszi ,ennyi Kínlódjá bammeg 95,elment, szétröhögtük anyunkat.Öcsém ezek a dumás srácok és rendesen elhiszik amit mondanak
Fekvő?Sok fekvő gyerekkortól Kütyük,szoftver megvan,a géphez kell még egy két ez az(ami agyvérzés) Mindenféle adapter stb,összehangol és mehet.Fordulatszámszabályzós mocival meghajtva,így sok mindenről kapok képet.Egyenlőre csak az itthoni megy majd,a pályás nem.
ha cseréled a gyújtást régifajtára aminek a blokkra van szerelve az alaplapja...és befordított lendkereket teszel rá akkor oké....akkor létezhet műanyag dekli...
Szia!
Pihizzél is, mondd a moci gazdiknak, hogy ne siessenek, még úgy is itt marad a tél egy jó darabig, a sárban meg ne motoroljanak, várják meg míg felszárad
EXC 400 2002-es évjárat.Ha már biztosra lesz,megmondod a pontos árat és átutalom neked a pénzt,vagy utánételel,nekem mindegy.Ha nem tudsz emailt küldeni,akkor írhatsz te is, a számom:307546718
na jajj de jó, hogy vagy....20-22 euro...
de nem tudom mellik motorhoz kell...nemtudtam hol kérdezni..
2008 450 sx-f ?
jövő héten mindenképp küldöm...pontosítsd tipust...címet firkáld meg lécci... de nem lenne baj sms --mert ez a freemail kutyaszar ..302810179 ...meg esetleg ha felmerül kérdés fel tudlak hívni...
a te blokkodon ott a helye felszerelhető...
de a 125 -ön meg 150 -en ott van műanyag dekli...
viszont előző évi is 50-60 euro......
Bár nem tudom milyen van rajta, de gondolom valami fém.
Köszi az infót előre is
Pihizzél is, mondd a moci gazdiknak, hogy ne siessenek, még úgy is itt marad a tél egy jó darabig, a sárban meg ne motoroljanak, várják meg míg felszárad
A sok kuplungolás?
Tényleg, tervben a műszeres teló beállító csoda masina?
de nem tudom mellik motorhoz kell...nemtudtam hol kérdezni..
2008 450 sx-f ?
jövő héten mindenképp küldöm...pontosítsd tipust...címet firkáld meg lécci... de nem lenne baj sms --mert ez a freemail kutyaszar ..302810179 ...meg esetleg ha felmerül kérdés fel tudlak hívni...