Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sutyiban olvasók is irnak néha?
Az igazi mester porvédő alá keni a szilikonzsírt és felrakja a tellóharisnyát
ez jóféle anyag nemis tudtam hoyg iylen kiszerelésben is lehet kapni, be kéne szereznem valami ilyesmit, porvédő alá szoktam rakni énis
látom a mester tudja mivel kell bekenni a szimeringet meg a porvédőt...

szilikonzsir, ennyi , és onnatol felejtős a teleszkopharisnyának nevezett marhaság..
Hogy hogy nem,pont a kezembe adták
tudom mire gondolsz,más nem nyiregyen biztos megcsinálják...egyébként már youtube-on is nézem a szerelési videókat hozzá.. és ha majd a pajtás nem úgy csinálja akkor durr egy nyakleves neki hátulról..
a gumi szerelő álvány az a kézi cucc amire ráhuzzák a kereket egy tengelyre , nem a gépi amin auto kereket is szerelnek
nincs mit.

arra figyelj hogy olyan szerelje aki tényleg látott már ilyet és van hozzá gumi szerelő álványa, meg specko hajlitott szerelő vasa, amugy ezt ugy szerelik hogy előre belerakják a gumiba, be van kenve specko szilikon zsiral és egyszerre rakják rá a felnire .

aki érti az olyan gyorsan felrakja rá csak lesel...nálunk páldául Mária Gyuri, vagy Marko Isti olyan hamar profin felcsapja hogy nézni is jo.

aki meg még nem látott ilyet az szana széjjel fogja szagatni...
Ok.köszönöm!Amúgy még ha emlékszel decemberben kérdeztem a fórumon,mert a blackmoto-nál próbáltam rendelni,de nekik azt mondták hogy csak április közepén tudják küldeni.A cikkszámot tőlük kaptam,és azt írtam le neked.
okés értem! az a helyzet,hogy nálunk igenis van kavics,beton elugró,féltégla,üvegszilánk a krosszpályán(Debrecenben) és ezért gondoltam rá,hogy esetlegesen bent hagyhatom...de valóban a 0,8 bár "ha" ez annyit tud,akkor az elég karcsú..viszont a nyirturai homokba még jó is lehet... szóval dilemma!
debrecenben 2x volt defektem 2 egymást követő hétvégén...gondolhatod...jó mi is orvosoltuk,de el is vett a kedvemből rendesen...
vakszelepet majd veszek,akkor is ha bent maradna.szerelőt kell majd nézni,mert okés hogy full jó szervíze van meg igényes,de szerintem Ő még ilyennel itt vidéken nem igazán találkozott... azon el volt csodálkozva,hogy anno a husabergben 2db vakszelep volt...fene pofáját szerlési díj is 1,5szerese lett... itt rohadtul el vannak szállva..szimpla szerelés 1500-2000...a husaberg mindjárt 3volt...agyvérzés elkapott...pedig ott veszünk mindíg mindent...
kösz az infót Bálint gazda
már jol van, tegnap este még dűlöngélt rendesen szegény.

csak az erőviszonyokat kell valahogy visszabillenteni, mert ez a kis hűlye, mármint a fiatal kan még nem érett meg a vezérségre, csak vágyik rá a kis buta, most meg még nem játszották le teljesen a dominancia sorrendet, a lányok meg elkezdtek tüzelni, kit hova zárjak::?
aztán ha ott lennék a kapuban délután hogy jöttem a motorért akkor meg sirnál hogy jajj nem ugy gondoltad.. inkább vigyem az asszonyt..
a michelin bib mousse , fix 0,8 bár , a használattol egy idő után kicsit tovább puhul, jobban terűl, de ez a puhulás csak nagyon kis mértékű.

kroszban nem igazán használják de előfordul, eleve nagyobb nyomással járnak 1-1,1-1,2 bár az ugrálosban, ott a defekt esélye elég minimális nincs a pályában kö ,szikla, és ha defekt van is szőköévente egyszer akkor ott a kocsi szerszám 5 perc alatt javithato.

igazábol az van a leirásában hogy NEM kell bele vakszelep , a gyakorlat viszont az hogy mindig rakunk bele 1-et legalább, mivel egy idő után bepuhul az anyaga, plussz a gumi gyártok között is számomra érthetetlen okbol sokszor elég nagy eltérések vannak méretileg, ugyan az a méret másik gyártonál sokkal szélesebb vagy vékonyabb, lehet másképp visz a centijűk.
pl még azonos gyártonál is micheli S-12 a 140/80-18 olyan széles mint az AC-10 120/ 90-18.

és a lényeg hogy a moussenak van méretezése pl 18-bol van vagy 3 féle méret és mindig adott méretet kéne hordani a hozzá valo gumival, de ez nem mindig jön pontosan össze, plussz a bepuhulás, ezért mindig rakunk bele elfordulásgátlo vakszelepet.

merthogy volt már hogy a vizes gumi románban csak pörgött a felnin ezerrel, és a motor meg nem ment sehova ,ergo a rájdernek véget ért a motorozás.

szerintem nyugodtan használd el krosszpályára, a 19-est ugyse tudod eladni mivel enduro mind 18, és azt se tudni hogy a motor amihez kaptad a kerékben a mousse mennyi idős, hol tart az életében.

szerelni olyannal szereltesd aki ért hozzá van specko szerelő vasa meg állványa, és csinált már olyat, mert secperc alatt szétszaggatjátok ha hozzá nem értő barmolja le.
Tsókolom
Má indulhatsz is
de a c10-ről se tudok sok rosszat,kb 3 évig használtam.tereptől függően volt tartos vagy kevésbé tartos.5-6 motorozás köves terepen de ha csak főld volt akkor akár 2-3 honapot is birta!
igaz de árban sem,és jobb mind a c10
szia Bálint! te mint nagy moose használatban jártas embert kérdeznélek meg arról,hogy a moose mennyire alkalmas krosszra?pl nem tudom,hogy szét tudja-e b@szni a felnit nagy temponál,mert ugye nem tudom mekkora nyomásnak felelhet meg a moose anyaga...vagy egyébként is nekem eléggé érdekes,hogy nincs ugye bent "vakszelep2 ami meggátolná a belső elfordulását,tehát így moosesal meg simán elforoghat a küldő a felnin? számomra érdekes,mert nincs semmi tapasztalatom...
szóval én szívesen kicserélném belsősre,de ha használható így is,a mellett ,hogy nem veri szét a küllőket,ráfot akkor bent is hagynám... de nekem csak KROSSZRA lesz használva..egyébként 125Sx ktm-ben van és 19"-os...
várom válaszod! köszi
hogy van az eb?
szeva atis,

hasonlitani hasonlit, de anyag minőségben nem...
semmi gond elugrok a motorodért elhozom ide és karbantartom, legalább nem rohad be,ugyis mindig vágytam egy jo kis 250 4t-re-
probáld meg a C 04-et a mitásztol,nekem bejőtt,hasonlit az S 12-re
Na,az jó Nekem még a saját első telómra sincs időm.Láncszett is ma jön,lehet májusban sikerül feltenni azt is
tegnap este szétkaptam az új szekeret, hogy benézzek a henger-nicasil-dugo-hajtokar viszonyokba, és hálistennek nagyon finom szép ,szinte gyári állapotokat találtam...

ez azért megnyugtato..
Szasz , dógozz