Universalnál való vásárlást - végszükség esetét kivéve - én elvből igyekszem kerülni...
Amúgy egümotorsnál is vannak hasonló LED-es lámpák, 4-5e forintokért, ha már ennyire a fillért baszkodjuk
Petyától vettem hátsó sárvédőt, amiben nincs benne a csepp alakú lámpa. Szóval hátra kellene ledes lámpa... amiket árulnak itthon 10 körül,az ebayről 20dollár postával. azon gondolkodom
ami neked van az milyen márkájú? polisport,ufo? nem tudom milyet tegyek rá... mert a mostaninak sincs sok fénye, cserébe gusztustalan is. lehet átpakolom a 400asét, csak attól meg lehet nem fér el a km óra spot lámpáson gondolkodom még, csak az meg egy KTMre kicsit ocsmány, mondjuk kurva jó fénye van,tapasztalat még anno az rxből..
szétröhögtem ma reggel magam
török faszi írt nekem facebookon,nagy nehezen megértettük egymást...aszondja hogy msn?mert mutassam meg neki a nunit vebcamerán visszaírtam neki hogy a k. anyádat,aztán nem volt a szótárban ez a kifejezés,nem értette...na szóval lepattintottam,letiltottam,kitöröltem keressen mást,biztos akad olyan aki megmutatja neki
Amúgy egümotorsnál is vannak hasonló LED-es lámpák, 4-5e forintokért, ha már ennyire a fillért baszkodjuk
nem tudom még hogy nézzen ki a motor... mert akkor a fejidom fekete lenne, a hátsó sárvédő is fekete, a többi maradjon narancs?
Hátul meg ilyen van, teljesen hibátlan...5e körül vettem a Parillában (most már van talán 6 is)...
tényleg jo , ilyen van a gasgas-on már több mint egy éve, halogén égős , és a lámpatest erősitett nem egy szétolvados fajta.
palcsee -nál van 6500 ft, az nagyon baráti, csak matricázd át más szinűre.
http://www.motorcyclehidlights... ilyen,csak nekem nem kell az index bele...
http://180sx.locost7.info/imag..." target="_blank">mondjuk nem hiszem, hogy olyan hű de nehéz lenne összedobni egy ilyet.
ami neked van az milyen márkájú? polisport,ufo? nem tudom milyet tegyek rá... mert a mostaninak sincs sok fénye, cserébe gusztustalan is.
korán reggel micsoda élményekben van részem,mi?
török faszi írt nekem facebookon,nagy nehezen megértettük egymást...aszondja hogy msn?mert mutassam meg neki a nunit vebcamerán
Eladod nekem a fejidomot? mert az lc4en nagyon szar a gyári...
vaniliás puding kávéval.
kérsz?