majd mutatok képet mikkel próbálkoznak emberek ilyen telószétszedésnél..beszartok...
vitéz fényesszárat megfogta csini kockáspofájú satuba mint állat de azért úgy, hogy el tudjon forogni nagy erővel tekerésnél.....és persze le akarta tekerni...
a másik meg a nagy csőfogós trükk....az is szép lett....
majd előásom és megy az elrettentő fotók közé....de ott mikor kérdeztem aztmondta lent fogta meg direkt tőbe a fényest mert ott már úgyse jár a teló...
Szewa... úgy néz ki, hogy a sefag hajlik rá, hogy kijelöl nekünk egy területet, ahol büntetlenül motorozhatunk... cserébe némi társadalmi munkát várnak... node nagy szó az, hogy verethecc az erdőben dróttól, idióta vadásztól, büntetéstől mentesen
Hali! Érdeklődnék mikuni mtx karbihoz hol tudnék venni fúvókát illetve subertűt? Főfúvókából 390-es alapjáratiból 32,5-ös bár a 30-ast meglehet nagyobbítani tűből meg 6BEY30-74-es kéne
szia maki
nincs szegecsszakítód 5 percre? ....mert enyémet kölcsönadtam..és ami még volt kettőm azt eltörtem a másik meg nem fogja a szögecsszárát meg és kicsúszik ...nem húzza el...
vitéz fényesszárat megfogta csini kockáspofájú satuba mint állat de azért úgy, hogy el tudjon forogni nagy erővel tekerésnél.....és persze le akarta tekerni...
a másik meg a nagy csőfogós trükk....az is szép lett....
majd előásom és megy az elrettentő fotók közé....de ott mikor kérdeztem aztmondta lent fogta meg direkt tőbe a fényest mert ott már úgyse jár a teló...
na jó reggelt kurvák....