Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd mutatok képet mikkel próbálkoznak emberek ilyen telószétszedésnél..beszartok...

vitéz fényesszárat megfogta csini kockáspofájú satuba mint állat de azért úgy, hogy el tudjon forogni nagy erővel tekerésnél.....és persze le akarta tekerni...

a másik meg a nagy csőfogós trükk....az is szép lett....
majd előásom és megy az elrettentő fotók közé....de ott mikor kérdeztem aztmondta lent fogta meg direkt tőbe a fényest mert ott már úgyse jár a teló...

na jó reggelt kurvák.... ébresztő ! fel vigyázz!
Nem hiszem, hogy melegíteni kellene... de fogalmam sincs, szabad a gazda
vagy menetes lehet vagy melegítéssel kell összerakni gondlom
Leszedéssel nekem se lenne gond

Vissza is kell rakni?
Tritok
Szewa... úgy néz ki, hogy a sefag hajlik rá, hogy kijelöl nekünk egy területet, ahol büntetlenül motorozhatunk... cserébe némi társadalmi munkát várnak... node nagy szó az, hogy verethecc az erdőben dróttól, idióta vadásztól, büntetéstől mentesen
Akármennyire is utálom a port, azért most szívesebben motoroznék itt mint itthon...
szewa nikk....mizu ?
tekintettel
A hatalmas érdeklődésre való tekintetel jelzem, hogy május 21-22 enduró verseny Kaposváron
Szewasztok
teló aljáról hogy szeded le azt a (féknyereg felfogatására és a tengely bedugására alkalmas) részt? máshoyg nem tudtam megfogalmazni
Jajj kép
Ha ne adj isten valakinek ,házat-sapkát stb,tűt kell átvariálni,jelezze,minden van hozzá +zsírééé
Segítséget szeretnék kérni a zacskók feltépéséhez,és a felszereléshez,me nincs időőőőőm
jöhetsz és lemegyek ha megcsörgecc
Hali! Érdeklődnék mikuni mtx karbihoz hol tudnék venni fúvókát illetve subertűt? Főfúvókából 390-es alapjáratiból 32,5-ös bár a 30-ast meglehet nagyobbítani tűből meg 6BEY30-74-es kéne
garázsba vagy?
mert akkor leugrok,fexek egész nap kerülgetett a infulenzia és szabira tettem magam...
hát jó holnap délelőtt is ...6 szegecset kell elhúzni vele...megcsináltam kicsinek aprókavics dobját...
van valahol most kéne?
szia maki
nincs szegecsszakítód 5 percre? ....mert enyémet kölcsönadtam..és ami még volt kettőm azt eltörtem a másik meg nem fogja a szögecsszárát meg és kicsúszik ...nem húzza el...