Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggeltet Urak
Reggelt!

Asszem el is vonulok tüzelő anyagér,hogy tudjam a terepmotorkerékpáromat a természetbe nagy sebességgel,magas fordulaton üzemeltetni!
kettes képen mitől hámlott le a gépsas ? megsütte a napocska?

jó reggelit béláim az úrban! ma ismét motorozásszag van ...nehogy kelljen menni egy karikát...már most +2 fok jáccik...mi lesz még délbe ...
A tököm már tele van ezzel a téllel! Vége lehetne már,mert kibaszottul unom!
nemtom miért csinálják ezt tiszta hülyék
motorozzál ,jövő hétre mondja megint a telet...
Azt szoktam mondani: A szél,az a levegő,ami siet!

Este haza hoztam én is a motort,lehet hogy kimegyek ebéd után. Találtam múltkor egy fasza kis feljárósdit. Fasza fosó homok,hely nincs neki futni,az eleje függőleges. Nem nehéz,de nyektetni jó!
szeva főbéla, azért fuj mert szörfös az idő.
najo de ott fent 2 db csavar van ami a segédvázat tartja, egyszerre mindkettő nem szokott kiesni...
Jó reggelt bélák! Itt is süt a nap,csak fúj a szél!
jo morgent, sűt a nap
Kiesett a segédvázat tartó csavar és leült az egész... Karbit is lehúzta a hengerről, úgyhogy egyből meg is állt
De szeressük a gépet
Napszemüvegben biztosan nem látszik a KTM
Szia!
Erdőben jó móka szerelni
Miért bontottad le a GG-t? Mi baja lett?
Hello!
Én sajnos nem tudok menni és állítólag vacak idő is lesz...
Következő 7végén szombaton szerintem megyünk! Vasárnap meg Sóskút ec
szeva! holnap nem jöttök?
De jó volt végre motorozni!
hát ez aranyos....
Pedig az egy alap.Nyugodtam próbálgathatod,azért van.Elrontani nem tudod,csak ha beleszaggatod a csavarokat Használjad,azért van.Örülök,hogy tetszik
Mentem ma én is, elég fáradt lettem, DE végre voltak kint a pályán!
Hááát igen így lehet egy rendeset motorozni ha mennek előttem, hátulról meg tolnak motorral...
Kipróbáltam egy 450sxf-et is, elég idegbeteg, de nekem hiányzik belőle 1-2 sebesség...
Csika1 még mindig nem tekergettem a telókat, de addig míg ilyen rumplis a pálya addig nem nyúlok hozzá... De ma sem sikerült felkoppantani. Tetszik ez a beállítás...
én is hulla vagyok...lehet lefexem....de az is lehet hogy nem ...viszont ez még nem biztos...
elmentem aludnyi elfáradtam a mai naptol.
Ácson tavaly én is voltam nézőnek versenyen
igaz többet beszélgettem mint nézelődtem