Este haza hoztam én is a motort,lehet hogy kimegyek ebéd után. Találtam múltkor egy fasza kis feljárósdit. Fasza fosó homok,hely nincs neki futni,az eleje függőleges. Nem nehéz,de nyektetni jó!
Mentem ma én is, elég fáradt lettem, DE végre voltak kint a pályán!
Hááát igen így lehet egy rendeset motorozni ha mennek előttem, hátulról meg tolnak motorral...
Kipróbáltam egy 450sxf-et is, elég idegbeteg, de nekem hiányzik belőle 1-2 sebesség...
Csika1 még mindig nem tekergettem a telókat, de addig míg ilyen rumplis a pálya addig nem nyúlok hozzá... De ma sem sikerült felkoppantani. Tetszik ez a beállítás...
Asszem el is vonulok tüzelő anyagér,hogy tudjam a terepmotorkerékpáromat a természetbe nagy sebességgel,magas fordulaton üzemeltetni!
jó reggelit béláim az úrban! ma ismét motorozásszag van ...nehogy kelljen menni egy karikát...már most +2 fok jáccik...mi lesz még délbe ...
Este haza hoztam én is a motort,lehet hogy kimegyek ebéd után. Találtam múltkor egy fasza kis feljárósdit. Fasza fosó homok,hely nincs neki futni,az eleje függőleges. Nem nehéz,de nyektetni jó!
De szeressük a gépet
Erdőben jó móka szerelni
Miért bontottad le a GG-t? Mi baja lett?
Én sajnos nem tudok menni és állítólag vacak idő is lesz...
Következő 7végén szombaton szerintem megyünk! Vasárnap meg Sóskút ec
vágtam egy vidit
Hááát igen így lehet egy rendeset motorozni ha mennek előttem, hátulról meg tolnak motorral...
Kipróbáltam egy 450sxf-et is, elég idegbeteg, de nekem hiányzik belőle 1-2 sebesség...
Csika1 még mindig nem tekergettem a telókat, de addig míg ilyen rumplis a pálya addig nem nyúlok hozzá... De ma sem sikerült felkoppantani.
igaz többet beszélgettem mint nézelődtem