Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jut eszembe bálint ..felhozattad volna magad hétvégére motoroddal ..és itt maradtál volna ..kitaláltunk volna szerintem valamit aztán hétfőn hazavittek volna....
szerintem megyünk mindjárt egy kört terepmotorkerékpárral magsfordulatszámon..

jajj a k. anyámat hátsó defektemet meg kell szüntetni ...na lépek is...kihessintem belőle kereket ...dopicsi
majd küldök képet ha megjön a blútúszom...mit csinál ....
vicc hogy egy ilyen motorra ez felkerülhet a gyárba.....
megmondom neki.
olcsóbb mint a gyári ktm...
most nem tudom pontosan de megnézem ..200 olyró talán...de 1000-ret ment meg alkalmanként mikor nem törik darabokra 10 óránként .. ...
mennyi egy olyan hinson kosár? arany ár gondolom.
szeva.
na jahh néztem ott a sorban állt vagy 15 motor ami 2011-es az már mind himbás hátul....

háhh és lenyultuk Kátai motorjárol a hűtősapit, az uj 350 sxf-röl, merthogy 1 volt csak polcon, és kettö kellet ,mondták vegyűk le nyugodtan majd rendelnek rá másikat.
herr csikló...pont beleszőttelek álmaimba ...majd intézek neked valami fontosat mint sportigazgató egy vidéki hátrányoshelyzetű gyengénlátó motorcsapatnál most folytatok tárgyalást ....csak közbe szerellllő is vagyok és túlterhelt nagyon ...tanult kollégámmal karöltve ...így lassan megy a verkli ...
Dehonnem,van annyi amennyit el sem tudunk képzelni.Szlovák-Román vonal már beépítve.EB-n megyünk,majd csak lesz másfelé is
cső,úgy látom hosszútávra tervezel!egész európában nincs ennyi teló!
Ecsém,Én nem cserélem,elsőre jó eddig
Jó reggeltet
Kicsit sok lett a nulla,sajátomra líííííízerkarddal vágták ki
morgent
de ti simát vesztek ..nem az sxs -t
amúgy ezzel a himbával a szerelőket csúnyán leszopatták ...eddig versenyen másfél perc alatt kicseréltem egy hátsó gátlót ment már lassításnál is nem kellett megállni se ..most meg a himbásat cserélgetni egy vicc...nagy szopás...
hála Istennek már ámerikaiak kitalálták az osztott könyököt de még akkor is cigi kifűzni belőle gyorsan a hátulját...és hozzáteszem még így is jobb konstrukció lett ez sokkal mint egy japán.....
jahh ugy kergetett végig minket alig szabadott oldalra nézni, majdnemhogy beköttette a szeműnket..

adott egy csomo idomot 20 eur-ért
most akkor abba kis kell rögtön egy hinson kosár?
kollégád mondta hogy az sxs-ben az egész kuplung komplett hinson .
és ti ezt láthattátok
ja az is fasza ...csak hinson kuplunkosár azonnal!....ne felejtsétek...fontos mert nagy a baj nélküle....
mindenképp megéri a biztonság kedvéért..
basszus mi cucc van ott a pincébe... tudnák pakolni..
tegnap a srác nagyon ráindilt arra az SXS450f ,szépen tele van rakva tuningal...
csak aztán kicsit megrettent töle hogy nagyon tuningos meg egyedi, és hasonlok ugyhogy inkább a 2010-es 450 lesz a befuto, ráadásul olcsobb is meg 5-ös válto.

merthogy a 2011-es már himbás hátul azzal meg azabaj...
dehogy is ...mijaz a motorozás ?
kéne menni még mert jövő héttől indul a werkli és nemm nagyon lesz időm menni ...
már látod most sincs idő szarni se...
főnököm logisztikából felmentve...
meló ezer ..mindenkinek mostanra azonnal...
úgyhogy azt se tudtuk tegnap se hol áll a fejünk ...vagy negyed hatig nyomtam mire kész lettem...
nincs mit hétfőn ha megyűnk te fizeted az ebédet, de akkor már kurvázni is megyünk...

amugy te motorozol?