Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Telók méretére gondoltam VAgy ez tetszene nekik
azt én nem tudhatom
Be ,itthon is a nők ajánlják fel mindíg,csak mutassam meg nekik,azt csinálják helyettem Tetszik nekik a méret vagy mi?
én csak pénteken megyek dódozni,besegíjjek?
Van annyi meló,má örülök egy kettő marad csak,erre jön tíz,saját szarjaimra nincs idő,de semmire Ma,nekiálltam autónak,erre jön ronis haverja,elviszi a telókat.Oké gyere.De bammeg,hozott is,hogy szedjem má szét most
Dehonnem,orrom midíg beleakad Mostanában inkább szopok Vító,4 gumma,szervó, anyámpicsája,má unom
akkor megint nem látunk itt vag 2 napig
Szasz! Már csak nagyon agyalnom kell rajta,hol menjen majd be a nitrogén,mert tartály nincs külön,=de elválasztót esztergálok o-gyűrűvel) szelepet meg egyből nem tudok tenni,mert dupla a lemez,közte,elmehet,ha nem tömít,de még csak hely sincs a rugóelőfeszítő miatt.Tudnom kéne hova tegyem(de a gátlón sincs hely),hogy a vázban is elférjen és ne legyen semminek útban.Szóval, meg lehet csinálni,de szopka utca.
nekem erröl mindig az jut eszembe mikor mondja a csajnak, hogy de van esélyem nálad ? erre a csaj, hát végül is 1:1000 000. -hoz, erre boldogan elrohan hogy van esélyem..
nem mert siettem haza
jaja,Őt ki ne hagyjuk

élvezem hogy NŐ vagyok
Hello!
Ádám vagyok!(Suzuki bandit 250 ) Kapuvár
Érdeklődni szeretnék hogy áll a telom?
.
csikusz azt sem tudod már miaz.. , te már csak olajos telokra gerjedsz, ne is tagadd.
1x énis elmennék már oda
Tibikém lassan oda költözöm...

persze mindig van hely ha jönni akarsz, csak szolj.
Ez olyan volt mint az 1ik Jim Carry filmben ahol kérdezte a csajtol hogy megismerkedhetnénk közelebbről?Az meg mondta hogy igen.Akkor leszopsz?
Nem kell itt kertelgetni,udvarolni,nincs csalódás stb,Úriember módra gyorsba megkérdezem Ha aszongyák dugunk, akkó dugunk
Csika nem szarozik!
Csika lényegretörő .