hogy a retekbe nemfosta még elmagát egyikse? nekem valahogy minden évben legalább 3-4x és a porvédő alat ott volt a szilikonzsír minden motorozás előtt le lett pucolva a szár sőt mostanában leis fújkáltma wd40el de nekem ígyis sikerült
Szia Ádám.Köszi szépen.Csika én nem merek olajat sem cseréltetni benne mert nagyon megvagyok elégedve vele. De itt igazán még senkié nem lett bántva.Zoozinak is 17000 km nél fosta el magát a hátso az első még neki is bontatlan.Én hozzá nem nyulatok addig amég semmi baja az tuti.
Hát ja nem ártott másik bukó.A No Fear már harangozik a fejemen úgy kitágúlt a szivacs benne Meg kapott már annyit az élettől hogy lecseréljem.Fasza könyű ez a sityak tetszik nagyon dehát Éró csúcskategoris sityak szóval szar nem lehet
Üdvözlöm a kollégákat
Tibi csini lett az EXC-d!Zéének meg üzenem szögelje azt a 400EXC-t össze mert János már magába fordúl teljesen Jó az a PDS védő cuccos!Mennyi egy olyannak az ára?Érdekelne
Ja lessétek meg milyen sityakhoz jutottam aprópézért Éró Fájáfox Műszál Üvegszál Karbonszál
Hello Csika.Mégegyszer nekifutok ez GYÁRI CUCC és ugyanojan jonak tünik mint elöl:Még 1 ik telom sem volt szétbontva sosem.Alatta meg olyan a telo mint az uj
http://ktm-ocsa.hu/kiegeszito....
mennyi volt az ára?
Tibi csini lett az EXC-d!Zéének meg üzenem szögelje azt a 400EXC-t össze mert János már magába fordúl teljesen
Ja lessétek meg milyen sityakhoz jutottam aprópézért
laszlo.csika@gmail.com
sűrün nem szabad mosogatni egy terep motort az csak a kislányoknak valo
meg kopik is a viztöl.
nem mindegy hogy a pds szem abban a sárban sikálva dolgozik, vagy ott alatta a tisztaságban.