Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztik, szép motor majd meghesszölöm.
Itt már munka közbe
Van még képem
hogy a retekbe nemfosta még elmagát egyikse? nekem valahogy minden évben legalább 3-4x és a porvédő alat ott volt a szilikonzsír minden motorozás előtt le lett pucolva a szár sőt mostanában leis fújkáltma wd40el de nekem ígyis sikerült
Szia Ádám.Köszi szépen.Csika én nem merek olajat sem cseréltetni benne mert nagyon megvagyok elégedve vele. De itt igazán még senkié nem lett bántva.Zoozinak is 17000 km nél fosta el magát a hátso az első még neki is bontatlan.Én hozzá nem nyulatok addig amég semmi baja az tuti.
akkor 10-20 e környékén mozgott...
Kösziszépen ezért a kis hoki szarért van pofájuk elkérni ennyit De mondjuk ha megduplázom a PDS szem élettartamát akkor megéri
Hát ja nem ártott másik bukó.A No Fear már harangozik a fejemen úgy kitágúlt a szivacs benne Meg kapott már annyit az élettől hogy lecseréljem.Fasza könyű ez a sityak tetszik nagyon dehát Éró csúcskategoris sityak szóval szar nem lehet
BUGIC, itt a PDS szem védő!
http://ktm-ocsa.hu/kiegeszito....
Annyit megért
Egy nemtúldrága cross szemüveg árába....
apumnak is ilyen van
mennyi volt az ára?
Üdvözlöm a kollégákat
Tibi csini lett az EXC-d!Zéének meg üzenem szögelje azt a 400EXC-t össze mert János már magába fordúl teljesen Jó az a PDS védő cuccos!Mennyi egy olyannak az ára?Érdekelne
Ja lessétek meg milyen sityakhoz jutottam aprópézért Éró Fájáfox Műszál Üvegszál Karbonszál
Akkor az nagyon egyedi gyártás A baj meg ott van,hogy sosem volt még szétszedve egy telóm sem
Hello Csika.Mégegyszer nekifutok ez GYÁRI CUCC és ugyanojan jonak tünik mint elöl:Még 1 ik telom sem volt szétbontva sosem.Alatta meg olyan a telo mint az uj
Bálintka ezt nem én csináltam hanem ez gyári cucc és védi a pdst is és ez rajta volt a mocin mikor még vettem
Erre írj,mert a c2-re 2 hete nem tudok belépni
laszlo.csika@gmail.com
Jajj,de szép Az akkor jó fajta sár.Hozd el erre Itt
ez öntisztulo motorkerékpár, a sár alatt ott a szép tiszta műanyag meg fém, csak evan dugva.

sűrün nem szabad mosogatni egy terep motort az csak a kislányoknak valo
meg kopik is a viztöl.
Írtam mail-t!
a bolt előtt sár volt,h koszos a motorkerékpár?
kimentem a minuszba és csináltam neked fotot, hogy lásd ez a kis ruha azon powerpartos faszságok egyike ami még hasznos is ,és ér valamit.

nem mindegy hogy a pds szem abban a sárban sikálva dolgozik, vagy ott alatta a tisztaságban. élettartalmát simán meg lehet 2-3 szorozni.
Lehet