Szasz Szerintem meg annak sem. Nem véletlen nem tesznek oda a gyárban sem.Volt egy idő amikor egy két moci teló aljához szípen kiöntötték a gumikat,mint a fékkarokhoz,de csak a sarat tartotta meg.Elhagyták azt is.Nem kell oda semmi,ha kuka akkor csere
tul sok értelmét nem látom annak a telo védőnek hogy csináltál belőle ilyen töltött szalámit..,de legalább ami por oda bejut az bent is marad.
van az a kis neoprén ruha ami az also pds-t védi annak még van értelme, szerintem
Nem elhanyagolt téma Új gazda egyből szétszedette. Ez a nem mindegy ki milyen gondos.Me, lehet kívül szíp, meg sukár,belül meg rohadt mint az állat.Röntgen szem meg nem van még
Hát már le kéne vinnem a 640est hogy átdobjuk a kerekeket meg a féket meg az akrát és lehetne menniii :) csak még kell a fejidom meg a féklámpa amit megrendeltem.
te hallod vegyél már egy normális fényképezőt, 10 foritért már lehet kapni.
van az a kis neoprén ruha ami az also pds-t védi annak még van értelme, szerintem
Hát már le kéne vinnem a 640est hogy átdobjuk a kerekeket meg a féket meg az akrát és lehetne menniii :) csak még kell a fejidom meg a féklámpa amit megrendeltem.