na ilyesmi bajok vannak minden kosárral..és nagy kárt okoz....kb 20 óra elintéződik..és ennek folyományaként minden megy a levesbe...mert olajpumpafogaskereket viszi magával aztán megy blokk is kukába ...főtengely.. dugó vezérlés ,hengerfej...stb...nagy a baj...sok sok pénz....
ja benne nagyfogaskerékbe ...és csillapitja a rángatódzást....tudod ilyen gumimenesztő...hasonló mód mint az utcai mociknál a lánckerék kerékagy között...
jajj erről tudnék írni én is egy könyvet a válogatott kifogásokból...
de mi csak halacskáscsoki tagokkal telefonozgatunk azok meg nem kifogásosak...ha mondják akkor jönnek pontosan tele tankkal jó motorral felöltözve rutinosan nem hagyva otthon semmit ...full profin adják elő...no nyávogás... és estig vannak vagy amíg életben vannak...eccere megyün jövünk együtt sírunk együtt nevetünk.......és mindegy az indulástól már az életük se számít....szóval normálisak...
Na meg a mér erre megyünk,nagy a por,úú de nagy a sár,csúszik a csizmám,szar a gumi. Aztán mikor mondom neki hogy akkor mond merre menjünk,szétteszi a kezét és néz bután!
Nem a percdíjakkal van a baj,hanem meguntam hogy össze-vissza telefonálgattam mindenkit,aztán csak a kifogásokat hallottam. Hát hívogassa őket a faszom!
egy hinson kosárral megelőzhető eme esemény...200 euro környékén...
és a sok cucc meg meló van vagy 2000 euro a szerencsétlenebbik esetben...a szerencsésebben meg 1500
találtam adatkábelt ...mindjárt nézhetsz képeket
amugy ez a gumibaka kosárban van,háturu?
de ezt a kuplungkosarat 20 óra alatt én vidéki gyengénlátó is leszaggatom róla...
mondjuk ő még emlitett valami 20 oránként ajánlott gumibak cseréket is.
de mi csak halacskáscsoki tagokkal telefonozgatunk azok meg nem kifogásosak...ha mondják akkor jönnek pontosan tele tankkal jó motorral felöltözve rutinosan nem hagyva otthon semmit ...full profin adják elő...no nyávogás... és estig vannak vagy amíg életben vannak...eccere megyün jövünk együtt sírunk együtt nevetünk.......és mindegy az indulástól már az életük se számít....szóval normálisak...
ahogy elnéztem még a blokk is ilyen durvább öntvény, de tuning benne a főtengely, a hajtokar a dugo,,, a kűlső cuccokrol ne is beszéljünk.
mondjuk szép paripa.
te hallottad már ezt a sztorit?
blokk fullra szétszed és összerak...
és akkor az egy ora után mennem kell haza mert megyűnk köszönteni, meg ellik a macskám, lefőtt az ebéd, ésatöbbi ésatöbb
de este lehet megmondom....
drága a váltócsere....
amúgy nem panaszkodnak a négyre komoly pilóták is azt sztárolják inkább....
nyélrevágják és csak a 3-mat 4-et tiporják oda vissza azon a motoron...
de ti újat választottatok..abba van fünf gang getribe