Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

veszem észre, egy marék szaros antibiotikumot szedek , de este simán felmegy a lázam 39-re, fulladásos köhögés se csillapodik.

eszemet se tudom mikor voltam hasonloan szarul...
, majd rád hagyok egy-két motoros ujságot..
én már megint visszaestem a köhögős szarba 5ig buliztunk aztán ki-be járkáltunk pulcsiban

este hívlak,nem menekülsz
Persze,nem is azért mondtam!
Remélem valami motort örökölök utánad...

Amúgy jobbulást
pálinka!
ö bajuk ugy illik hogy azért beköszönök nem?
Az kaka! Rendesen bekaptál valami eboltát!
Az a baj,erre a vírusos szarokra,meg aztán szedhetsz akármit,akkor se lesz jobb!
lofaszt..
Hiába köszöngetsz ide,mindenki elment motorozni!

Minnyá én is!
dobre morgen szasztok
Te meg gyógyúgassá! Javulgatsz már?
jobb reggelt

én egyelőre örűlök hogy luk van a seggemen.
Sült szalonnás jó reggelt béláim!

Itt hétágra süt a nap,ezer fok meleg van,úgyhogy asszem mi is kihajtunk motorozni!
Megnézzük,hogy a bakonyba megfelelő-e a talaj,terepmotorkerékpár üzemeltetésére!
itt -3,5,d.u.-ra viszont 13-17-et mondanak
dög jó idő van már most...12 fok...már nem kell dzseki...

napszemüveg viszont fog kelleni
jóóóó reGGelt,tegnap nagyon jól zenélt a 250-es,de rájöttem hogy nincs elég kondim,ma csak gyakorlás lessz.
morgen
Kegyetlen Pár éve pont ezen agyaltam a tengert lesve.Mondom ez megindul erre,azt annyi.Egy kis semmik vagyunk a természethez képest
szewa céé
hali ZOLI
Faja,tényleg le kell írni?Ma,6-kor kelís.megcsinyátam egy telót,aztán beríny,haza,megcsinyátam kicscsukájét délután,azt olajakat,szűrőt cserítem enyímbe,keddre bevetísre kísz,hónap szünnap,hétfő szopka,krosszosok gyünnek,hétvége Monor.Ja,berínybe elintéztem a melósruhát,hímzik mint állat,a-z-ig Most meg eszem a pizzát,azt minnyá fürdök azt döglök,me minnyá reggel
ja be se mondom ...ma jól kimotoroztuk magunkat ...voltunk mindenfelé erdőbe meg pilisbe meg welnessvölgybe meg bágerbe meg tokodon...meg király volt vagy hatig nyomtuk ...tök fasza idő volt ,,polóba motoroztam...
végre el lehetett dobni a kabátot