Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggeltet Az nem jó ,jobbulást Mindenkit elér valami gyík?
fuu egy ilyen cz-et tökre elfogadnák
na ezért kell hátra a spanifer kapaszkodo..
lehet hogy nem kellett volna simagatnom azt a hattyut a multkor, amelyik rám köhögött, láttam a szemén hogy influenzás, meg volt egy sárga szalag a nyakában az volt ráirva h1n1....
jobb reggelt, fuu nagyon beteg vagyok , több mint tiz éve nem voltam ilyen szarul.
Már korán reggel a huligánkodás
szegény papa
sokkot kapott mikor gyorshajtásért jött a csekk
http://youtu.be/2R5EE5G6hTc
Pár éve adtam el 250-ért egyet.Azóta is bánom,mert nem sikerült vennem,pedig vadászok egyre
húúú faszák...
cetkám sose volt ..valahogy kimaradt nekem...
menni mentem velük ..párral próbakarikát ..meg szereltem is hármat talán...de valahogy nem sikerült tulajdonosnak lennem
Jaja,az első rendszámos nyugati,krosszon kívül is nekem volt berényben Na,volt takony koromban,mert olcsó volt(10 píz)CZ 380 koporsótankos,aztán mivel nem volt "golyó"barát lett gömbölű tankos.Mivel nagyon nehezek voltak,de jók lett kötömö kicsi nyusziöt,azt így tovább (a képeket a netrű szedtem,me itthon nincsenek képek,csak öregeknél )
ezek akkoriban nagy dolgok voltak....mostanában ezt már nem érzik át a srácok..
Skirály 87-ben,86-os ilyennel szívtunk sokat,elrepedt a henger belül,de volt vagy 4 86-os 500-asom,de még 83 léghűtéses is
na ilyen...előtte volt mindenféle motorom..de ez volt az első ami terep és gyári gép ....előtte terepre ilyen mz-kből meg danuviából faragott szutykok voltak...

ezzel kezdtem endurozni pl.
Van kép rúla?Akkoriban fényképező sem volt,max rézkarc születhetett
akarja a fiatalság!
Babinéni Vili számolja a pénzt
megmutatnám első gyári tereplovamat beszarnátok...
Ez hanyas évjárat?86?
Aki kapja,marja