Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szegényem,gyógyulj meg
szerintem Bálintom fertőzött meg
engem is el kapott a dögvész áááááá nyomom az ágyat 1000-el
szióóóó
ennyire azééé nem szeretem őket
szijjasztok
deha bedugod a fejed a homokba akkor nem fáj..
és az arcodra másznak..
jaja,a csiguszok
Viszont kirajzanak a csigák...tudod

ilyen cefet időt
szülinapomon versenyen leszünk a kölökkel Sárváron...vagy Kőszegen 2 hétre rá szintén...úgyhogy a hétvégéimnek annyi
néha megmutatkozom
csokolomok.
elado egy gasgas űlés, hibátlan huzattal, 10 000. ft
hűtő merevitő, és köfelverődés védő lézervágott alu, szép holmi , bármilyen hűtőhöz jo ami belefér a méretei : 13-27 cm.
ára 5000.ft/pár.
Szia!

Mikor lehet látni? Erdészeti üldözés akció lesz , vagy valami jó kis KTM bemutató?
Az nagy gáz, ha ott szembejönnek.
pedig elég nagy behajtani tilos táblák vannak kirakva, s általában nem is csak egy, bár láttam olyan vidiket is neten, hogy elvétik a lehajtót és visszafordulnak az autópályán, ráadásul nem visszatolat a leállósávon, hanem visszafordul
A rendőrökhöz no comment.
Jó reggelt!
jo morgent.

ez mennyire durva sztori, most olvastam másik forumon meséli egyik haver hogy tegnap elött este gödöllőnél az M3-on nekik is szembe jött az a bizonyos auto, a lélekjelenlétüknek és a jo reagálásnak köszönhetően nem ütköztek vele,...

azonnal hivták a rendőrséget, csakhogy a rendőrök nem vették fel a telefont!

kicsit később hivogatták tovább erre mikor végre nagy kegyesen felvette valami marha,számonkérték tőle hogy mi az hogy nem veszik fel a telefont mikor ilyen vészhelyzet van?

erre a rendőr mondta hogy oké nincs semmi gond, a dolgot elháritották, nyugodjanak meg esetleg miben segithet még...

másnap hallja a srác a hirekben hogy belehalt három ember a forgalomban szembe autozo miatt,akit ők is csak éppenhogy elkerültek...

hát kérdezem én, miajobüdöskurva anyjukat csinálnak ott a rendőrségi diszpécserek hogy tiz percig nem tudják felvenni azt a tetves telefont, vagy nem azért ülnek ott.... ?

tán elmentek ök is trafizni meg pénzt behajtani?
kicsit felkurtam magam ezen reggelire..
reggelt
le is fexek..csak még ránézek a japókra mi van az ufókkal...
láttátok ufo az erőmű felett videót?

mostanában engem is elfárasztanak a napok mint a szar...sok a meló meg szervezkedés
Ja,já,vakon vagyok má Én is Leskelődök ide oda,oszt minnyá alvadok
Akkor holnap hívlak

jáá