tekergettem de nem kapott bele a menetbe ja és akkor már világos hogy mitől szar mivel nem emelt ki rendesen és kanyarokban meg yilen oylan helyzetekben fékeztem közben kellett húzni mert különben lefulladt volna ngyon soakt tekergettem azta szart de nem tudtam hogy balmenetes azért hiába teertem nem csinált smemit éreztem is hogy ugrál az a szar már arra is gondoltam hogy a menet is szar de ennek ellenére elmentem motorozni ez volt a hiba
ezt meg aztán tényleg nem értem
ha elindultál otthon rol nem emelt ki a kuplung akkor mért nem tekertél rá a bovdenre?
de?..ha kiemel vagy ha nem,akkor is ugyan úgy verődik az a kosár!
sebességbe teszed és húzod neki akkor nem verődik akkor üti mikor csapkod a lamella, rángatod a gázt!
meg azt nem szereti hogy fékezéskor nem húzod a kuplungot,majd oda baszod a gázt
mikor megvettem hibátlan volt aztán szét lett szedve (nem én szedtem szét) de én raktam össze és nem tudtam hogy a karnál az a feszítő az balmenetes és elmentme úgy motorzni hogy ttál ki votl tekerve a bovden nem emelt ki rendesen aztán megette a kosarat drága lecke volt tanulság: nem fogja más szétszedni a mocimat csak én és akkor tudni fogom mit merre kel tekergetni
ezt nem értem,ha mész vele akkor beverődik
ezért van a tuning kosár kemény anyagból,ugye a KTM betette a vas kosarat hogy ezt elkerülje!
aztán rájöttek hogy nem jó az ha nem romlik el egy kuplung és gyorsan terveztek egy szét repülőset ami jól eltartja a szervizeket!
Ettől ne szarjál be,az összes Hondámnak ilyen volt a kuplungja!
sok féle képen javítottuk vagy is próbálkoztunk vele...
fel hegesztve..nagyon puha lett és hamar beverődött
aztán megpróbáltuk kireszelni egyforma méretűre és hajtottunk bele lemezből egy betétet ,talán ez volt a legjobb.
akkoriban nem volt ennyi lehetőség meg kelet oldani valahogy de szerintem inkább keress valami használhatót mert nagyon tökölős meló!
vége a melónak meg a bulinak is :)