Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

késöbb
tudsz, jönni msn-re
örülök , te figyelj kiverem a segged , mi beteg látogatóba megyünk ÉRTED? semmit nem kell szégyellned , majd mi csinálunk
dehogy baj!alig várom!
kicsit szégyellni fogom magam hogy nem úgy foglak fogadni benneteket mint ahogy Te szoktál de nem tudok semmit csinálni
te , tudod te , mert neked van k,,,,,, ed
ki?mit?hol?miért én?
mesélj csak
örülsz , biztos nem baj , hogy megyek ? Jani is le jönne meglátogatni , de nincs Gábor nem jön a csajok közé
szia
lo estét kiáltok nyihaha
jó reggelt! ha van itt Zsolt, akkor boldog névnapot kívánok neki!
Ezekhez hasonló matricákat tudok csináltatni (körvonalas, egyszínű). Ezek is eladók:
Lévai Peti mester,ha olvasod küld már el a számod légyszíííves,mert telefon purcanással elveszett.Kéne konzultálni,meg ez az is kéne
Most nincs bajom,egytől megyünk is ki
Nem tudom Uram,látni kell Nem sok.

A "terepmotorozás" új korszakának járműve
Persze hogy azok! Én csak nokli vitézeknek vagy palacsinta huszároknak hívom őket!
Van közöttük egy idősebb srác,meg egy szemüveges gyerek,őket ismerem.Tibi meg a körte. Az egyik egy gasgas 300-al megy.
jó neked Ronis én már ma kimotoroztam az öszes benzint... és nincs nyitva ma a kút... nem baj majd holnap
Szewasztok,tegnap viharos szél és nagyon hideg volt erre.....a hegyekben ismét havazott.....ma szintén szar idő van de azért megyünk egy karikát!
igenis dottorbácsi
na elmentem motorzani.. további szép napot.