én ma megint pályát csináltam a legjobb barátomal a karos csipkedő olloval, aztán leprobáztam motorral milyenek lettek.
volt egy hirtelen zorroban felfordulos utána lépcsőzetes felfelé egy fenyősben azt hittem igen nehéz lesz, aztán kiderült elsőre felmentem rajta szoval tanösvény.
Szia,megkérhetlek arra a szívességre,hogy a Gyuri 400-asának megnézed az állórészét és ha sittimmel 58339004100 ezzel a cikkszámmal kiszeded és a kezébe nyomnád?
holnap ? megölnek engem a az endurósok...de megszervezem neked valahogy vagy este...az jó lenne..és akkor nem kell meghalni senkinek meg motorozás is lehet ...
ma meg még ballagási ünnepély ..és utána át kell raknom a kézvédőidet, hogy odaférjen a fék.....ennyi nyűgöm van vele de azt még megizgatom...
ezer barom van ...sok helyre mentünk már... nem csak saját vásárlás hanem elhívnak nézni ...akkor találkozom ilyen madarakkal....meg vannak lepődve és tiszta szar a valaguk mikor a benzinpénz van erőltetve.....
egyszer 6-7 éve kb. egy mezőtúri fasszopó buzigyerek lecsalt innen esztergomból egy 2T 250 yz yamihoz , hogy patika meg mindent hazudozott ...aztán olyan görbe volt nem kellett neki sztender...
agyvérzés micsoda buzik vannak ...
olyan giroszkopikus szögmérő van beépitve a szemembe, ami vételkor mindig biztosan és csalhatatlanul megmondja ha a venni szándékozott motor görbe vázas vagy telos, de még a szelepsapka görbűletét is kimutatja....
Amúgy estétet! Én már elindítottam holnapra a locsoló programot!