Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van ami meg nem látszik nehéznek,aztán ultra szopka!

Amúgy estétet! Én már elindítottam holnapra a locsoló programot!
dede hallgattam is itthon
ezt a szégyent...
lemaradtál a herlitöl, na ne...
én ma megint pályát csináltam a legjobb barátomal a karos csipkedő olloval, aztán leprobáztam motorral milyenek lettek.

volt egy hirtelen zorroban felfordulos utána lépcsőzetes felfelé egy fenyősben azt hittem igen nehéz lesz, aztán kiderült elsőre felmentem rajta szoval tanösvény.

a tanulság, nem minden nehéz ami annak látszik
ahha
csak mindig lemaradtam de majd felbátorodom idővel
meg se kérdezem mennyire volt jo a motorozás..

gondolom nagyon.
240 km lett a mai motorzás
kicsit rövidebbre terveztük de olyan jó idő volt
pont hazaértünk az eső előtt
szép napot Nektek is! http://youtu.be/onZThkjQlDA
Szia,megkérhetlek arra a szívességre,hogy a Gyuri 400-asának megnézed az állórészét és ha sittimmel 58339004100 ezzel a cikkszámmal kiszeded és a kezébe nyomnád?
este lenne jó nekem is,7 felé
igen utána mentünk Mazsinak a cr125 ért,vágod?
holnap ? megölnek engem a az endurósok...de megszervezem neked valahogy vagy este...az jó lenne..és akkor nem kell meghalni senkinek meg motorozás is lehet ...
ma meg még ballagási ünnepély ..és utána át kell raknom a kézvédőidet, hogy odaférjen a fék.....ennyi nyűgöm van vele de azt még megizgatom...
halihóó!

Holnap mehetek esetleg a vasért?
ezer barom van ...sok helyre mentünk már... nem csak saját vásárlás hanem elhívnak nézni ...akkor találkozom ilyen madarakkal....meg vannak lepődve és tiszta szar a valaguk mikor a benzinpénz van erőltetve.....
nem tudtam pontosan de ott voltunk valami helyen szexárd-mohács között...

és mégszemét benzines kocsival tetejébe
jah szekszárd tényleg igen az kuka lett
sok ilyen van..
veled is voltunk szexárdi buzinál ...emléxel?

évjáratot venni ....
de jól kipróbáltuk neki a lovat cserélbe vagy 3 man....el is dobhatta
najo csak mert a barátom vagy -15%
voltunk mohácson is egombol
naaa ...
egyszer 6-7 éve kb. egy mezőtúri fasszopó buzigyerek lecsalt innen esztergomból egy 2T 250 yz yamihoz , hogy patika meg mindent hazudozott ...aztán olyan görbe volt nem kellett neki sztender...
agyvérzés micsoda buzik vannak ...
-20%
olyan giroszkopikus szögmérő van beépitve a szemembe, ami vételkor mindig biztosan és csalhatatlanul megmondja ha a venni szándékozott motor görbe vázas vagy telos, de még a szelepsapka görbűletét is kimutatja....