Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

magyarul elég sokba fod kerülni nekik.igy jártak
szerintem az ilyen csinált negativ ellenségképek mindig kellenek amerikának...

amugy gondoljatok bele, a pali Afganisztán-Pakisztán-ban bujkál hosszu évek ota, .... olyan országban ahol akkora a szegénység hogy szaros 100 dollárért bárki lelkét megveheted, és még vannak olyan katonai műholdjaik is amivel a pali arcát is simán fel lehet ismerni...az űrböl ,hogy csak két dolgot emlitsek.

ezekután igencsak naiv aki elhiszi azt hogy nem tudták eddig likvidálni, egyszerüen "szükségük " volt rá hogy éljen.

mondjuk a kérdés az, ezek után ki vagy mi lesz az NEW 1-számu ellenség...
A két másik szomszédot is meghallgatták,mellettem vannak.Félni valóm nem van,de ezé megfingatom
sólymászni,tehát vadászatra lehet tartani de engedéllyel...és szigorú szabályok vonatkoznak arra is,pl hogy nem nevelhetik házikedvenccé,csak szabadon vadászhatnak vele,megvan hogy hány órát KELL szabadban repülnie egy nap,meg ilyen nyalánkságok
A solymászat gyakorlása két különböző engedélyhez kötött. Egyik engedély a
természetvédelmi hatóságok engedélye, a madártartásra vonatkozik, a második
engedély a vadászat gyakorlásához szükséges.
A solymász bármilyen ragadozó madarat tart, egy védett állatot tart, és ez
engedélyhez kötött. A fokozottan védett állatfajok tartása (pl. vándorsólyom) a
Környezetvédelmi és Területfejlesztési Minisztériumhoz tartozó Környezetvédelmi
Főfelügyelőség adhat engedélyt.
nekem nem úgy tűnik ha már motorozásra sem marad időd
és neki kellett volna arról gondoskodni hogy a madarakhoz semmi és senki ne férjen hozzá..bizonyíték meg nincs hogy a te ebed tépte szét a madarát úgyhogy ne hagyd magad!
Ááá, ezek csórók,mint állat.Engedély meg kell hozzá legalább 4,legalábbis már amit Én tudok.
Szasz Nem hiszitek el,nem hajtok,csak nem fogy Jön jön jön.Az nem jelenti azt,hogy halálra dolgozom magam,csinálom tatásan,szíp lassan
az biztos hogy engedélyhez kötött a tartása,ami nem occó mulatság
Nemááá.Én megcsinálom ,ők használják
mi a f@sznak hajtasz ennyire? meg akarsz pusztúni?
csikusz ha az nem te vagy a képen akkor viszont érik a picsán rugáás, sztahanovizmusért...
Okés Intézem én is.Az ember a Hortobágyi madárkórházban dolgozik,(lehet csak takarító )onnan szedte volna?Ki tudja,de engedélye tuti nincs rá,ez a tartás meg simán nem megfelelő amit műveltek
akkor Mankának bele kell húznia, hogy szüljön még vagy legalább 25 gyereket
utánanézek,oks?van némi fogalmam a dologról de nem akarok hülyeséget írni...csak biztosat
Húú,tényleg,magácska,állatosorvos segéd Lett egy szívhez szóló problémám,múlthéten.A foxijaim átmentek a szomszédhoz és "állítólag "megöltek 2 vadászsólymot.Tetemeket nem láttam,de feljelentettek,mert voltak kint a yardok.Valami kis faketrecben tartották őket,kipányvázva(ilyet )NA a lényeg,hogy azt mondják nem az Ő kutyájuk,hanem enyémek nyírták ki őket.Tanú nincs,senki nem látta.Na,már most a sólyom tartása nem engedélyekhez kötött?A tartás meg nem valami biztonságosan zárható ketrecben kellene legyen?Me most megharcoltatom úgy,hogy a házát is a nevemre íratja,a kúva anyját
de ha Te azt szeretnéd,én szívesen elverlek
na jók legyetek...csáó
áááááááá,nem vagyok én olyan
na megyek melóba mert manka agyonver a vicceimért...