Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam,van nála a boltban. Nekem nem tetszett,szerintem divat szar!
Nem kell köszi,tudunk mi is egypárat!
Jimmy, te nem láttad élőben azt a Jett csizmát amit az Auneres Ákos oda adna akciosan 42-ért?

milyen lehet valyon, mert neten kint elég drága meg jokat is irnak rola,csuklos a bokája, hasonlo az also rásze mint a tech10-nek

az ára elég csábito, kiváncsi lennék milyen lehet..
oké.

cserébe mutatok neked egy pár igen kedves feljárot...

jo tett helyébe jot várj.
bezony ,holnap anyukák napja, senki ne felejtse el!
Megmondom az embernek.
holnap nyanyák napja?
érdekes hogy szinte minden nap járok arra kocsival ahol estem,de előtte egy km-rel már összeszorul a gyomrom,egy gombóc az egész viszont ma is arra mentünk motorral és semmit nem éreztem
ha nem örűl hogy motorozol az csak azért van mert félt, ami természetes..

de ha látja hogy okos vagy és ovatos, és persze nem maradsz le egy herlitöl akkor nem fog félteni... vagy legalábbis megprobálja nem kimutatni..
elmulik , csak idő kérdése..

nekem mikor kitört a gerincem az első motorozáskor elmentem oda ahoz a falhoz és beugráltam telibe le-föl, el is mult a zabszem a seggemböl rögtön...
Tőled mernék venni motort
az uram életem nem örül hogy motorozom mégis,mááá majdnem rábeszélt inkább egy kocsira de időben a fejemhez kaptam na meg pont elvitték az autót mire megnéztem volna micsoda véletlen
Gasgas ec 300

az ár alkuképes , a motor rendszámos műszakis, és van hozzá egy csomo tartalék cuccom..
jaja
majd lesz még jó idő,mehetek és gátlástalan leszek...mert ugye most gátlásos vagyok
elmulik majd a gátlás csak csinálni kell, te meg szereted csinálni ugyhogy ennyi.
Mennyiért akarod eladni,és mikori évjárat?
árulommég
, a KTM-et eladtam ,és addig nem is veszek mást amig meg van a gasgas, elszolgál ez is szépen sosincs baja ,felmegy mindenhova
itt esett aztán elált aztán megint de csak ilyen éppen hogy a port sem verte el tipusu eső...

kell keresnem itt a kis hegyemen egy oriás kidölt fát amit felfelébe belefüznék a nyomvonalba ..
van ilyenem több is de nem elég nagyok, kéne egy kurva nagy.
álunk szakad az essső
kicsit félek még a kanyaroktól,meg nem merek a kocsik seggébe menni...ez van,majd visszazökkenek valamikor remélem,majd rengeteget motorozom
Az erdő locsoló program! Itt szakad az eső. Felétek nem esik?

Árulod még a GG-t?
Mi szégyelljük magunkat helyetted!
szeva. milyen locsoloka program? mert ha husvéti akkor lemaradtál vele egy héttel..
manka ne tedd ezt velem... tényleg szeretlek imádlak, de egy herlitöl lemaradni egy hajabujával , na ne...