Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze gyárira nagyon nem akarom "visszacsinálni",olyat szeretnék amilyen senkinek nincs és nem futok mégegy ugyanolyannal össze az utcán
Nah ennek örülök, ha minden rendben!
Hát majd a saját ízlésvilág eldönti a fényezés kérdését! Az a lényeg neked tecccccen!
köszönöm jól,múlt héten már dolgoztam,sőt motoroztam is egy nagyot motor össze van rakva csak a fényezés még hátravan,nem döntöttem el milyen legyen
csokolom..
persze gyere át agyagozni...megformázzuk a megformázni valot.
Magácska jól van már az eset óta? Hát a Sólyommal mivan?
Csika, ha majd küldöd a villám lécci sima csomagként (kézbesítésként) küld már és ne gyors postai szolgáltatással.
mi legyen?
menjek át agyagozni vagy maradjak itthon?
jo reggelt..
Közlekedési hatoság (balfax gyomorrákos sanyi)által elfogadott és kihirdetett(falábu)viki által ovd és vigyázd természeted örizd annak méltoságát blablabla,én rá jöttem ök miért nincsenek 2méter mélyen?hard endurot vagy cséven nöltek fel és kevés nekik a 2méter (betont)rályuk,faxom
tehát a következö a pálya,nincs pálya,sem erdö sem levegö,sem duna sem tisza,CSAK ADOZZ, HÁT NAGY LOFASZT!
made in hungary
Az igen Szép
van foto is
tegnapi repülö napon nem adott engedélyt Besenyeinek a légügyi hatoság(gratula)de persze a sünök megjelentek helikopáterrel és elkezdték igazoltatni a maradék pilotát és a reptér üzemeltetöjét mind ezt 4-5000ember elött,szépvolt juuuhhhhfejjjekkk.
Nem Sosem olvasok vissza
Szomszid olvastad E amit reggel firkáltam ide ?
hoppá valo igaz
NA,de madarat se,hacsaaaaaak,nem néztetek tükörbe
Gumifák azok Teeeeeeeeee