Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én itt lakok a Tököli reptér fölött pont, a duna áthozza a hangot egész jól. Mikor gyorsulási verseny van tisztán hallod az autók/motorok hangját. Azt a Havonta 2 vasárnapot ki lehet bírni, és az is általában akkor mikor szép napos idő van.

De érdekes mód csak az újonnan betelepült köcsögök lázadnak.
Szeva ezt péntken talátam az Órin mellett,
itt is szokott ilyen lenni az esztergomi reptéren ...néha zúgtak ezerrel...tényleg nem jó hallgatni ...de időnként én is kibírom csak cserébe néha nekem se szóljanak ha elgurulok valamerre enduróval....
morgen
Szasz szomszéd!
Anno itt Battán volt egy olyan kezdeményezése a sok köcsög uri népnek, hogy elkezdtek aláírást gyűjteni hogy zárják be végleg a tököli repteret mert őket zavarja mikor hétvégén a Besenyeiék gyakorolnak és pár órán keresztül zúgnak a repülő motorok....
morgen szomszéd
Jó reggelt!
nem vicc
Hiába ez magyarország...a magyar szopatja a magyart...

Péntek éjszaka a Szerb határon 1 órát ültem a vám előtt, hogy a dagadt vámos lepecsételje a papírom, mert épp kvzott meg telefonálgatott.
nem mondod ...vicc
plyn plyn

ez annyi szlovákul hogy gas gas
tegnapi repülö napon nem adott engedélyt Besenyeinek a légügyi hatoság(gratula)de persze a sünök megjelentek helikopáterrel és elkezdték igazoltatni a maradék pilotát és a reptér üzemeltetöjét mind ezt 4-5000ember elött,szépvolt juuuhhhhfejjjekkk.
szagyísz szabaka
pofa be mert nem kapsz csontot
Kutyuli te kussolj
na elkezdett szakadni az eső...
akkora a farmja ahol él hogy mire elér az egyik végéból a másikra elöl megnő a fű és már vághatja ...

én nem tudom rég kitalálták már a szinezett betont ...mit kínlódtok a szar fűvel
ja 1 honapja füvetnyir
mx tibi is füvet akarja nyírni