Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szewasztok ....mennyit olvashatok majd vissza
Igaz, de nem használom...
Kb háromszor nyergeltem fel az elmúlt egy évben...
Szép lovagi szörzetbe van
Sziasztok!

Eladnám, érdekel valamit?
Pedig néha azért neked is vannak ilyen "jó" poénjaid...
hahaha...

ugye nem baj ha ezen most nem tudok röhögni..?
sztem igen
szerinted arra gyurtam hogy megusszam?
Ajaj..... Akkor ezt e versenyt ismét megusztad.
így se nézett még ki ez a csizma (pókhálós, poros)
Zaránd oké!
Csak írd minél hamarabb az időpontot!
Akarok tanulni motorozni
Most hétvégén is megyek valahova,és remélem jönnek helyi erők és bevisznek megint a málnásba
Én meg várom Zoozeet hogy tolja a gumákat de nem bírja sajnos!
lofaxt
egy ismerősöm hűlyitett vele 1,5 hete hogy van egy ilyen motor elado,viszonylag jo áron , aztán tegnap kiderült csak himi-humi duma az egész,
én is sajnálom, de ezt dobta a gép.

viszont 1,5 honap mulva itt van RBR, arra mindenképpen megyek, és elötte valamikor kimegyek 5-6 napra a zarándi kempingbe,

oda gyertek ha van kedvetek, jo hely.
szerintem is...

látszanak benne a honolási karcok szépen , de azért ma elviszem szakértő bácsihoz hogy szerinte is jo-e ..

meg a power szelepnél kell kicserélni a hőállo o-ringeket mert a bal oldali power fedél tele volt olajjal..
Nem is akarták eladni a 300-at vagy mi a hanta?
Rohadtul sajnálom hogy nem tudtál menni,mert nagyon vártam az élménybeszámolód
Na majd legközelebb
szerencse, hogy a henger megúszta
szétszedtem tegnap,

egyik gyűrü végéböl lepattant egy kis darab, és eltávozott világgá, henger hálistennek nagyon szép patika,
de mivel csak gyűrüt nem cserélűnk ,ezért kell bele egy új dugo-gyűrü-csapszeg, és akkor már ki kell dobni a hajtokart is, bár nem érezni rajta semmi logást, akadást, de minden második dugonál illik kicserélni,
mert ha nem teszed akkor miután fent megjön a plusz erő, pikk-pak szétveri a hajtokart alul, az meg visz mindent.

szoval Déva elmarad nekem,
de a jo oldalát nézem, ha ott robbant volna le a rengeteg mélyén az nagyobb szivás, plussz abbol a minimum 70-böl amibe a verseny lett volna abbol felujitom az egész belét a motornak...

bár tegnap még telefonálgattam jo sokat egy 06-os 300 exc vásárlása miatt, de kiderült csak nagy hanta az egész sztori...
ezek jok hideg ellen, nade pingvin tartásra nem jogositanak fel,

kell engedély a Környezetvédelmi minisztériumtol, a pingvin szövetségtöl, a vad pingvineket és a mentsük meg a bolygot szervezettöl, és persze tőlem!
MI lett a motorral?
Este még szétszedted?
Kíváncsi vagyok tudsz-e menni Dévára!
Rendelkezem mindennel ami szügséges! pálesz,sör,bor,és némi dohánytermék
vigyázz mert a pingvin tartás szigoruan engedélyhez kötött, vadászni is csak a kijelölt helyen lehet vele, szakképesités kell hozzá.

a pingvin veszélyes fegyver.
morgen tiszta tavaszi idö van még a pingvinek is nagykabátban járnak