Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma mentünk kemény 28 KM de az egész nap ráment Többek között ilyen helyeken
Íhh, akkor nekem ennyi is volt. Felejtős. Köszi a válaszod!
Halitok!Rakás szar nekem nem volt hála istennek vagy az eszemnek de akiről tudok mindenki leszivta vele.Ugyhogy csak akkor vegyél azt ha bajt akarsz!
jááááj,megint itt van egy egész gyereksereg nálunk,már bújócskáztam,játszottam Terminátorost,játékpuskákkal tűzharc is volt de már csendet akarok
Hello!
Vélemények a GasGas Fse 450Sm-ről? Olvastam sm-on néhány tesztet, de ha van fent 10 teszt, abból 4et szidnak mint a bokrot , 2megvolt vele elégedve -de nem kéne neki több G-G , míg 4 csak ilyen motorral tudja elképzelni további életét... (Kis tulzással) .
Most kinéztem egy '03-as G-G Fse 450 sm-et, és filózok rajta rendesen, mivel félek tőlle, mert még nem volt dolgom ezzel a márkával...
Valaki világosítsa ki sötét fejemet!
Jó terep, tetszik!
Sok sikert hozzá!
Jó reggelt!
tudtam hogy valami más lesz és beszólsz. éreztem . de igazadvan bazmeg
Én csak annyit tudok mondani, hogy 85 óta még élek, meg párszor megtáncoltattam a közegeket és szintén magyar származású vagyok
Még inkább Miklós...Mark az angolul is Mark
Tán Szigeti Márk
42 az éppen ideális kor egy Erzberg-induláshoz
Ez teljesen komoly: az egyik amcsi terepmotoros fórumon van egy srác aki idén, 42 évesen fog először elindulni a Vasóriás meghódítására...mondjuk neki azért van némi előképzettsége, 7szeres amerikai endurobajnok és 2x az amerikai hatnapos válogatott tagja is volt. Mike Sigety-nek hívják és amúgy magyar származású
http://youtu.be/nXa4_aRGz70
Most, május 21-22. Nagy bulájnak ígérkezik
mikor lesz?
Jelzem, sokaccor, 21-22 nemzetközi enduro verseny Kaposváron. Valszeg ez lesz életem első motorversenye, amin elindulok... 42 évesen, amikor más már abbahagyta rég... na mindegy, nem lehet elég korán kezdeni
A klipben a bombázó kiscsaj ma meg már lehet hogy nagymama

Amúgy ez se rossz szerintem (1:40 környékétől kezdődik az érdekesebb rész)
http://youtu.be/94Mn5Y5InQ4
én mennék szívesen, nem rajtam múlik! nyáron meg kellene ejteni, úgyis lemennék Siófokra két-három napra, meg Füreden is van barát, akiket szeretnék meglátogatni!
Há csaknem várunk mikulásig? Egyébként meg Laci is ígért egy kaposvári érkezést, asszem Veled együtt. Mondtam, hogy elmegyünk közép-európa legjobb hurkakóbászosához Még aktuális a zajánlatom
nem tudok róla, hogy lenne mostanában valami
Köszi Akkor a kisember bosszúja teljesült

Van valami jótékonysági projekt manapság? Szeretnék boldog gyerekarcokat látni. És nem azért, mert pedofil vagyok, ezt már előre visszautasítom bárkitől
ok fejberúgom
Stólbandit? Rúgd fejbe helyettem, lécci, lécci, lécci

Egyébként meg ezakemény

Runaway