Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom én ezt, illetve igen sportszerűen el is mondtam minden érdeklődőnek, hogy 06-os gyártás... Igazából ezt is csak gondolom, ami tuti, az az, hogy 2007 decemberében adták el, helyezték forgalomba stb...
Egyébként is, ez egy eléggé eladhatatlan technika, illetve aki ilyet kíván venni, pontosan képben van az évjáratok közötti különbségekkel, stb... Én nem nagyon ismerem a típust, valószínű, hogy ezen a hátsó rugós tag "kicserélt" , mert Sachs van benne, ami ha jól tudom későbbi évjárat lenne?
én se ezért nem merem pároztatni a kutyánkat , pedig a párom nagyon szeretné , mondtam , én menekülök ha ellik de hát én vagyok itthon , nem ő
jááááááááááájjjjjjjjjjjjjjjjjj nem akarok tudni ilyesmiről tudom ez az élet, de én sem bírom az ilyesmit
azok , én apukáméknál láttam , régebben amikor a kutya megette , kölykét ááááááááá rosszul lettem , tudom ez az állati ösztön , nem volt élet képes , de akkor is , látni , szörnyű volt számomra
áááááááááááááááááááááááá még jó , hogy nem ettem
láttam tényleg úgy nézett ki , hogy szabadon rohangálnak , még , jó hogy nem rohantunk ki
testvérgyilkosok
most alszanak mint egy jóllakott ovis
csak az a bibi hogy jól is laktak a testvérükkel
lehet hogy ma éjjel lesz a mindent eldöntő küzdelem
jóvanna tényleg azt hittem, úgy tűnt, mintha mindig egy farkincát láttam volna felbukkanni a konyhaszekrény tetején
Akkor elbaszták, mert 2 maradt
tudom egér ! áááááááá
most mér mondassz ilyet? csak hegylakosat játszottak az éjjel, egy maradhat...
jájjjjjjjjjj jéjzus isten én biztos ott ájultam volna el
egész jól ment,csak reggel hidegzuhanyként ért hogy a 3 hörcsögből 2 kinyírta a harmadikat,elkezdték enni.....ennyit a kis aranyos,kedves állatkákról...olyanok mint a patkányok ezek szerint
Pala01
A hirdetésben évjárat mellett van a 2007.12havi!De akkor 2006-ot írj és el van intézve!Azt beírhatod a szövegbe a forg helyezés időpontját.Egy versenyendurónál meg főleg leszarják mikor lett forgalomba helyezve mivel azt lehet utólag is ha rendbe vannak a papírjai
valoban szo ismétlés.

amugy nem baszogatás volt ,de egy 2007 év végi már nem igy néz ki,

mintha pl egy 03 elötti kasztnis KTM-et ami még teljesen másképp néz ki árulna az ember mondjuk 2005-ként

nehogy aztán egy vevő jelölt roja fel majdan a szemedre, mert az lehet kellemetlen lessz...
Igen, valóban 2006-os gyártmány, de valóban 2007.12. havi forgalomba helyezés...
Az is igaz, hogy többért árultam egy darabig és mivel nem kenyérre kell a pénz, sokáig kitartottam az árat.
Egyébként meg aki baszogat az kapja be a ...
Jó napot mindenkinek!
Remélem a balesetesek már rendbe jöttek és megy a motorozás, a többiek meg abba sem hagyták
honom alá csapom Dániel csaját, és megyünk a beach-re.
kb 20.

lehet le is megyek mindjárt strandolni.