Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig reménykedtem.....de a Jóisten sem akarja hogy én motorozni menjek valakivel akinek megígértem már többször,valamit tudhat ott fent
Jól tetted,végre megjön az eszed
Reggelet! Szerintem itt se kell motorozni. Szakad az eső!
jó reggelt ma nem kell menni motorozni
Zooooolika,te tényleg ennyire korlátolt vagy?! mindenki leírta már a véleményét....hivd fel a Kukát neki sok-sok ideje megvan a 450-es,ha valaki tud mesélni akkor ő bisztosan!
Vedd meg bátran Zolika....kuva jó a 450-es.....mi mindannyianhülyékvagyunk.... ...de neked tuti jó lessz ez a gép!
....mindenki más panaszkodik!
Joo estét!Te zoollika szerintem te azt akarod hallani hogy jo a motor!Figyu az 1 kurva jo motor én még nem hallottam rola soha panaszt!Nagyon strapabiro motor.Nem esik szét semmije!
Egy ilyen alkalommal nekiálltam elcsoszogni a budira, a karácsonyfát meg húztam magam után... persze nekiestem a budiajtónak, mire felébredt az egész baleseti... voltam népszerű
Meg amikor a bombázó ápoló csaj hozza a zágytálat barátkozni... na ha a belem húzom, se csinálok bele
Meg amikor ebédre megkapod bő mustár közepette az 1 db virslit
Örvendek, hogy pihiztél!
Ha legközelebb a Mátrába jössz, szólj, megyünk egy kört erre,
s akkor lesz akitől elleshetek jó pár dolgot, hogy is kell endúrózni
Ne is mondd, még az osztályos dokinénim is olyan volt hogy
Jobbulást neki!
Ma én is eldobtam egyszer az RMX-et támasztani akartam, de nem volt hova, léptem egy nagy lufot , a Mumusról meg folyton visszaestem, kezd már tele lenni a hócipőm ezzel a szikladarabbal, mindig megszívat, hátsó kerék sose megy fel, tuti a technikával van a gond, mert már a gumma is új.
Egyébként jó ez az AC10, egyenlőre elégedett vagyok, bár minden féle terepen még nem voltam vele.
A kórházban csak egy jó dolog van, a fiatal és csinos nővérkék és a doktorandusz egyetemista doktornénik
A kórházban egy hétig össze voltam zárva három 80 körüli vagy fölötti emberrel - én inkább fiatalon szeretnék meghalni...
Az nem jó Nekem is sikerült párszor majdnem menni,de marasztalnak Remélem még sokáig
csatlakozom mint szerves vegyület..
Egyedül az a gáz, hogy faternak csak 44 jött össze... ez nyomaszt néha, bocsi
Próbáltam már,de mindíg megtalálnak.
Dehogyis... ez az élet a legfrankóbb dolog, ami előfordulhat egy szerves vegyülettel
Köszönöm Alakulok, úgy néz ki
te kis tinédzser.. nehogymá eltemesd magadat hello.
Vagy ahogy a haveromnak mondtam motor cserebere után: Ügyes vagy bazzeg,elcserélted a szart.Fosra!