Zooooolika,te tényleg ennyire korlátolt vagy?! mindenki leírta már a véleményét....hivd fel a Kukát neki sok-sok ideje megvan a 450-es,ha valaki tud mesélni akkor ő bisztosan!
Joo estét!Te zoollika szerintem te azt akarod hallani hogy jo a motor!Figyu az 1 kurva jo motor én még nem hallottam rola soha panaszt!Nagyon strapabiro motor.Nem esik szét semmije!
Egy ilyen alkalommal nekiálltam elcsoszogni a budira, a karácsonyfát meg húztam magam után... persze nekiestem a budiajtónak, mire felébredt az egész baleseti... voltam népszerű
Örvendek, hogy pihiztél!
Ha legközelebb a Mátrába jössz, szólj, megyünk egy kört erre,
s akkor lesz akitől elleshetek jó pár dolgot, hogy is kell endúrózni
Jobbulást neki!
Ma én is eldobtam egyszer az RMX-et támasztani akartam, de nem volt hova, léptem egy nagy lufot , a Mumusról meg folyton visszaestem, kezd már tele lenni a hócipőm ezzel a szikladarabbal, mindig megszívat, hátsó kerék sose megy fel, tuti a technikával van a gond, mert már a gumma is új.
Egyébként jó ez az AC10, egyenlőre elégedett vagyok, bár minden féle terepen még nem voltam vele.
....mindenki más panaszkodik!
Ha legközelebb a Mátrába jössz, szólj, megyünk egy kört erre,
s akkor lesz akitől elleshetek jó pár dolgot, hogy is kell endúrózni
Ma én is eldobtam egyszer az RMX-et támasztani akartam, de nem volt hova, léptem egy nagy lufot
Egyébként jó ez az AC10, egyenlőre elégedett vagyok, bár minden féle terepen még nem voltam vele.