Na,mesterem,nekem van és igazából kijelenthetem nem az első,de ez az utolsó Amíg megy jó,aztán egy fostalicska.2 év után minden baja előjön,a vezetékelése úgy szar ahogy van.Gyengék,a csatlakozások a biztosítékoknál kilazulnak, megmelegednek,és nyúlnak mint a takony.Innét jön elő a legtöbb hiba.Aztán írkálhatnék róla,de nem teszem.A fékek,futómű jók,a motor szar,a váz rohad és ócska,magas,fordulókat csak nagy ívben szereti,stb.Nincs rá időm,úgy szar ahogy van,hidd el.
Hát akkor úgy látszik én hülye vagyok mert nem találtam Ronis itt semmi olyat ami negatív lenne ill. "szar" vannak itt érdeklődők,hogy milyen az ec 450 meg aki ír róla pozitívat Triálos Jani.Komolyan jó lenne tudni most már miért is szar!
Szép reggelt!
Ejnye, elhülyéskeditek a komoly dolgokat
Köszönjük Csika! Részemről már láttam jó pár éve a videót,
de szerintem nem a gondolaton és a rágondoláson van a lényeg,
az csak az előzménye, önmagában csak a gondolatból nem lesz semmi az által keltett átérzés/érzet/tudat az az ami igazán bevonz, részletekbe most nem mennék bele...
bele ált a srác egy árokba motor átfordult a feje felett rá a hátára csunya nagyott esett..
volt ott egy roka lyuk is, lehet az gáncsolta el...
nekem max 6 ezret érne egy ilyen vasdarab...az ugy kb reális érte..
Már szóltam a tesóknak,hogy jöhetnek,mert van vas meg csilimínium!
Ejnye, elhülyéskeditek a komoly dolgokat
Köszönjük Csika! Részemről már láttam jó pár éve a videót,
de szerintem nem a gondolaton és a rágondoláson van a lényeg,
az csak az előzménye, önmagában csak a gondolatból nem lesz semmi az által keltett átérzés/érzet/tudat az az ami igazán bevonz, részletekbe most nem mennék bele...