hát raktam rá rendszámot de elég trehányul ....gondolkodtam mi lenne a szép meg jó megoldás .....majd adok neked ilyen kis farokidomszerű cuccot hogy fasza legyen...de rálegózhatom ....nem fog szarul kinézni ....enyém lenne akkor is így raknám fel...majd nyomok képett hogy tetszene -e....
ja csak te is eltűntél a múltkori randink óta és nekem is elterelték figyelmemet minden szarral ...el is felejtettem az egészet...bár itthon is csak késő este voltam....találd ki mikor lenne jó az idő meg az időd hogy elvidd...
pénteken voltam vele fagylaltosnál...kipróbáltam meg átraktam a garázst ....jól sercen....
meg a dekompresszor bowdent még odébbrakjuk rajta mert az szarul van...
ja láttam ..csak szlovákra beálltam a telefonommal...
este ha jövök dobok fel videót, hogy hogy megy a motorod....
amúgy múlt héten egyik délután azzal kellett lemennem a városba ...örültek neki többen...gondolom az aprókavics...
de működik faszán bár az eleje nem ér le a földre..
hátsó gumi meg nem a tapadás nagy művésze...de patent a gép .....az első telóval viszont kéne csinálni valamit ...mert könnyezik...
szia semmi ...dolgoztam mint állat ...készültünk motorilag a hétvégi versenyekre ..nem volt eccerű...
tegnap meg versenyen voltunk (köbölkút) ill.. lett volna ...de leszoptuk magunkat ..
esős szar idő és agyagos pályán lett rendezve ...hát a motork úgy néztek ki mint a disznó...aztán már nem forogtak a kerekek...mosogattuk meg olajoztuk őket még a gumikat is edzések között de 3 kört bírtak menni max... a legtöbbje egyet se...
aztán kezdett elállni az eső a pálya még szarabb lett az akkor már a víztől nem tocsogó és egyre ragadósabb agyag miatt a mért edzés végére ...3 métereket mentek a motorok mire eldőltek voltak vagy 200 kilók ..nem forogtak a kerekek semmit még betonon motorerőből is alig jutottak vissza a depóba ..és hárman is alig tudták kicuppantani a sárból őket...és így a versenyt lefújták...de mi szarrá áztunk és jól megfáztunk...
fáj a torkom is mintha kaktusz lenne benne ..de az már egy nappal előtte is cigi volt...viszont szombaton itthon nyomtuk az endurót ..az jó volt...
ma kéne mennem pestre ...ill. megyek is csak még nem tudom mikor indulok...
geciszar sár volt
pénteken voltam vele fagylaltosnál...kipróbáltam meg átraktam a garázst ....jól sercen....
meg a dekompresszor bowdent még odébbrakjuk rajta mert az szarul van...
gyere kvzni sztendrére
este ha jövök dobok fel videót, hogy hogy megy a motorod....
amúgy múlt héten egyik délután azzal kellett lemennem a városba ...örültek neki többen...gondolom az aprókavics...
de működik faszán bár az eleje nem ér le a földre..
hátsó gumi meg nem a tapadás nagy művésze...de patent a gép .....az első telóval viszont kéne csinálni valamit ...mert könnyezik...
lottón nem nyert senki ?
vennénk új motorokat
tegnap meg versenyen voltunk (köbölkút) ill.. lett volna ...de leszoptuk magunkat ..
esős szar idő és agyagos pályán lett rendezve ...hát a motork úgy néztek ki mint a disznó...aztán már nem forogtak a kerekek...mosogattuk meg olajoztuk őket még a gumikat is edzések között de 3 kört bírtak menni max... a legtöbbje egyet se...
aztán kezdett elállni az eső a pálya még szarabb lett az akkor már a víztől nem tocsogó és egyre ragadósabb agyag miatt a mért edzés végére ...3 métereket mentek a motorok mire eldőltek voltak vagy 200 kilók ..nem forogtak a kerekek semmit még betonon motorerőből is alig jutottak vissza a depóba ..és hárman is alig tudták kicuppantani a sárból őket...és így a versenyt lefújták...de mi szarrá áztunk és jól megfáztunk...
fáj a torkom is mintha kaktusz lenne benne ..de az már egy nappal előtte is cigi volt...viszont szombaton itthon nyomtuk az endurót ..az jó volt...
ma kéne mennem pestre ...ill. megyek is csak még nem tudom mikor indulok...
agyvérzek....
lehet kell pihennem..
S szép, mint mindig, énnekem.
Tudja isten, hogy mi okból
Szeretem? de szeretem.