Igazából szerintem nem olyan rosszak, egyszerűen a cigány nemzet cigányul teszi össze! Ha megveszed gombokért üveggyöngyökért a romot, és úgy összerakod, ahogy azt a tankönyvben leírják, semmi baj nincs vele.. kb 200 üzemóránként kell egy nagytatar neki, (hajtókar henger dugó) a többi, a szokásos. Én speciál a 2003-asokat építem meg őrültködős motornak.. Annak még jól lehet hangolni a motorját, jól tuningolható, és jó erős a főtengely.. Sajna az önindító áttétel meg a szabadonfutó drága, de egyszer kell megcsinálni, és annak sincs utána baja... Én az enyémbe a mejesty 250 kosarát tettem, és semmi baja sem.. egyszerűen ha jól indul, akkor nem megy tönkre.
Szóval szerintem a 2003-as 450-es egy jó moci, de valószínű, mielőtt használni fogod, kb 250-et rá kell költened... A 2007 utániakról ne is beszéljunk.. nagy kamugépek.. Húgytasak gyengék, forgatni kell mint a flexet...megpróbáltam átfokolni a veztengelyt, akkor egy kicsit alul is megindult, de szétverte a hajtókart... nedveskarter....fúj... nagyon rossz irányba fejlesztenek szerintem 4 üteműeket!....
Sok dolog esetében nem találtam még választ a MIÉRT-re a motivációra. Lehet érdekli őket...abban igazad van, hogy ez egyfajta tükör, hogy mi érdekli az embereket a TV-ben, hogy milyen szinten vannak, bár lehet csak kikapcsolódásként nézik, azaz még sem ez érdekli őket...
Van egy másik manapság számomra érthetetlen dolog, mi ez a facebook meg like-olj "őrület"? Minél több like-t adsz vagy kapsz akkor mi van?
Te mi a gyíkomat csinálsz ezekkel a csizmákkal, elképzelni nem tudom...az én SG-1-esem, amit ha jól emlékszem 2004-2005 telén vettem, a talpát kivéve ennél sokkal jobb állapotban van még, pedig van abban is kilométer/üzemóra gazdagon...igaz, én néha (félévente kb.) letakarítom és bekenem a bőr részeit pl....
Látszik, hogy kapott az élettől, meg gondolom tőled
Viszont ez még jól néz ki, amit lecseréltem, azon a 4-ből 2 pánt már szegecselve volt, s a 3. is szakadt le, oldala kirepedve, stb...
Jó csizma a GAERNE
Egy ilyen KTM tesztnap hogy néz ki? Milyen féltételei vannak annak, hogy adjanak alám egy KTM-et és mehessek vele pár kört? Ha karcot kap az idom, csengetni kell vagy csak ha törik? Az endúró teszten endúró pályán lehet menni? Lehet tudni előre idén merre lesz ilyen? Köszi az infót előre is
amugy mondom én főleg azért hagytam abba mert bele untam, számomra nem okozott már tul nagy izgalmat egyik város fagyizojátol a másik város fagyizojáig valo nyélgázon el motorozás ...
de ez én vagyok.
van akinek az a tökéletes motorozási forma ,nem vagyunk egyformák.. hálistennek
Szóval szerintem a 2003-as 450-es egy jó moci, de valószínű, mielőtt használni fogod, kb 250-et rá kell költened... A 2007 utániakról ne is beszéljunk.. nagy kamugépek.. Húgytasak gyengék, forgatni kell mint a flexet...megpróbáltam átfokolni a veztengelyt, akkor egy kicsit alul is megindult, de szétverte a hajtókart... nedveskarter....fúj... nagyon rossz irányba fejlesztenek szerintem 4 üteműeket!....
Van egy másik manapság számomra érthetetlen dolog, mi ez a facebook meg like-olj "őrület"? Minél több like-t adsz vagy kapsz akkor mi van?
Viszont ez még jól néz ki, amit lecseréltem, azon a 4-ből 2 pánt már szegecselve volt, s a 3. is szakadt le, oldala kirepedve, stb...
Jó csizma a GAERNE
amugy mondom én főleg azért hagytam abba mert bele untam, számomra nem okozott már tul nagy izgalmat egyik város fagyizojátol a másik város fagyizojáig valo nyélgázon el motorozás ...
de ez én vagyok.
van akinek az a tökéletes motorozási forma ,nem vagyunk egyformák.. hálistennek
ráadásul számomra tul unalmas is volt, azért hagytam abba.
mikor ezt épitgettem már nem motoroztam utcán , elötte jopár éve megtértem,..
- ahol véget ér az aszfalt ott kezdődik az élet...
a nyeles..
mindent gyogyit.
szerettem őket jo kis holmik voltak, kicsit amugy is zörgös az olaj-levegős blokk, viszont sokat kibir...
ezt a streetfighter szerüséget pl. 99-2000-ben épitettem
fuuu de rég volt.