Sziasztok! Érdeklődeni szeretnék hogy mi a véleményetek a Gas Gas Ec 250 és a 300-ról!? Melyiket érdemesebb venni?Esetleg valakinek van eladó?Ha van esetleg akkor vagy ide irjatok vagy telefonon is elértek 06306307120! Köszönöm előre is a segitségeket! Ja és egyébként vegyesen szeretném használni félig endurózás félig crossozás!
A pálya Jó lesz Ácson! Homok van dögivel!Új erdős részen főleg! Erdő nyálkás csúszós, sok kis tuskóval gyökérrel, a frissel levágott fél méteres fűpedig korcsolya pálya főleg hogy nem látod tőle a nyomvonalat de az a felvezető körön úgy is kiderül!
Köszi, akkor nem kínlódok a védővel.
Egyengetés megvolt, ahogy írtad, de nekem egy óra volt inkább, nem 10 perc, s 2 helyen még így is van benne kb. 5 tized mm, ami miatt megfogja kicsit a forgást a tárcsa.
Szeva Pfú,nem is tudom.Ácson, a tegnapi pálya állapot jelentés után, már biztos nem 4 órázunk.Kondi nélkül az halál lesz Néha el kell agyalni,mi a fontosabb
sok lofaszt nem tudsz elkövetni első tárcsa védelmében, hiába csinálsz rá egy vastag alu durung védőt akkor meg az fog ráfeszülni a tárcsára az erdő mélyén, ugyan akkora szivás...
elvileg az a műanyag védő félre kell hogy vigye anyira az ütést hogy tul nagy baja ne legyen.
egyengetni ugy csináld hogy felrakod a motort bakra,pörgeted a kereket, leülsz egy székre elé,és egy nagy francia kulcsal simán vissza lehet huzni, 10 perc. max a szintidő, több nem jár rá.
ez a hely nekem is bejonne!