Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de onnan mitől folyhat? az nem a kuplung..
jujj ma még birodalmi katona is volt velünk... vadi új lépegetőbe...
ktm gyárija az 9 euro a két darab gumicsővel együtt.....
Szerintem ne motorosboltban keresd, mert ott nekem anno olyan számokat mondtak rá hogy leültem tőle...mondjuk fogalmam sincs hol máshol használhatnak ilyen kis hangyafasznyi golyósszelepet, mert anno nem jutottam vele semmire, mostanra meg szerencsére már nem aktuális a dolog...
megoldjuk
hát erdő mélyén árnyékban ,hűvös mély patakban ki lehet bírni ...
Köszi szépen , akkor utánakérdezek motorosba, mert ott patakzani szokott a benya, ha úgy áll a motor...
voltunk mi is nálatok. odajárunk kajálni minden motorozáskor

megvan a ludas, innen folyik az olaj, az alsó csavartól. mit lehet kezdeni ezzel?
9 órás az mókás lehet, bírtátok a meleget?
Ronis szerintem most indult éjszakai enduróra

Ti befújjátok magatok valamivel?
Kéne nekem valami riasztó spré, amikor áll a motor, buknak a bukémra a böglyök nagyon és tele vagyok csípéssel.
de van...
vmit el is rontottam sztem...
Pontosan nem tudom, de most hogy ránéztem épp hogy tartalék felett lötyög azaz, 7-9L ig lehet valahol a mai kis akció fogyasztása, de ebből 1L tuti elfolyás, ahányszor fejtetőn volt, vagy zárt csappal, eldöntve, ami a karbiból távozott.
Tényleg, nincs olyan cső az üzemanyag tartály tetejére, ami befelé engedi a levegőt, de kifelé a benyát nem, ha fejtetőn van a motor?
Lested? Betűzgetted!
Yes, of course (na ezt már szótárból lestem).
nemrég énis mentme egy kört csak rövidgatya pólóba itt a krönyéken csak nézelődni, most van elviselhető idő
előbb megjöttünk mi is egy kilencórásról...gecci jó volt...mintha kicseréltek volna ...olyan büdös vagyok

Isteni volt ismét....talán ezért motorozunk
hali.dew és neked egy ilyen 6 órás motorozás alatt amibe van extrém is meg minden mennyit iszik a paripa?
hatalmasat bukott, az nem semmi, hogy utána meg felült a motorra és ment tovább...
Szép napot!
Új sebesség rekordot állítottam ma fel, 50 km=6 óra
Ebből 30 km az effektív pálya, amiből 10-15 km extrém.
A maradék 20km a többszöri kísérletek, pálya keresés, ivóvízér szaladgálással telt.
Hulla vagyok

Felétek mi újság motorozás kapcsán?
távol
no lássuk mi volt míg ávol voltam...kicsit visszaolvasgatok
Aztán ezzel az egy szóval neked is kimerült a tudásod!