Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lesz ...

10 báger
Lesz holnap motorozás?
Részemről tuti megyek, ma egész nap ezt a romot szereltem, hogy holnap tudjak menni. Jó utat mindenkinek, aki megy!
Szép estét!
Megkezdődött ma a 6 napos viadal itt a szomszédban.
Youtube tele van vidikkel, lehet nézelődni!
http://youtu.be/Cxf6tBRu8zM
megtalaltam a 400as kulcsait szoval ne keresd a rendrakaskor[028]
így képen nem is tűnik oylan meredeknek
ezt is amúgy lejjebb még a kidől fa előtt ahol fektetve kell a motort átvinni ott isvan egy nyom de az egy lejáró meg egy pár százméterrel odébb van egy motor hűtőszakasz is mert itt könnyű felforralni a gépet majd egyeztetünk most nemtudok menni motorzni mert fájnak a bordaközti izmaim nem tudok nagy levegőt venni meg mindenféle mozdulatra fáj de mostmár egyszer télleg összehozhatnánk egy motorozást
olyan ismerős a hely ...kiről is van elnevezve ?
néha, koca motoros vagyok,egyszer kéne.....és megutálnám ez egészet..távolság a gond
ezt?
megyek is majd ,ha egyszer lesz végre autom,és kifizetik.
jól van alszotok ..megyek is a picsbe dolgoznyi

háj brájen!
ott lent most is hűs lehet ......
a mélység titka
itt hozzánk közel ...tudok oda egy rövidebb utat is ha kell........mondjuk ez pont útba esik tőlem az orion felé....
még egy okkal több, hogy feltold ide az arcodat már megint vendéghajtani ...
szóval jársz titokmotorozni

egyedül nyomod ? átugorhacc hozzánkcsapódni néha ha gondolod és bemegyünk a dagoba rendszerbe...
gyere föl fészre vagy mondj e mail címet és privátba megmondom
jaja ezaz egyszer ha gondolod megmutatom az öszes részt
ja hogy titkos..
azt látom hogy ő csinálta, de merre van.?
kiscsuka csinálta
hol van ez helyileg?
Reggelt ,lehet tegnap ezen voltam ,, a kanyon aljában az a vastag fa nagyon utban van, a moci lapján közlekedik ,de fain
jo reggelt.

fuu tegnap akkora por volt az erdőben nem lehetett látni kettőig se, nap végére meghalt haver amugy is haldoklo 250-e, porázon ment haza.
gratula ..