Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is mennék,de kellene hozzá egy jó nagy eső,meg egy normálisan működő jobb láb.
Tudom hogy ez nem Yami fórum de ideírom mert itt sok a hozzáértő ember . Arról van szó hogy van egy XTZ 660 a családban nagyjából 1 éve. Eddig nem volt vele baj. De tegnap az történt hogy motorozás után le lett állítva, és 5 perc múlva nem indult be, sem az önindítót nem tekerte, és a lámpák sem égtek. Az aksi nagyon forró volt. Izzókat kivettük, és mindegyik kiégett, sőt van olyan amelyiknél az üveg is megolvadt A biztik rendben vannak. Mi okozhatta? Feszültségszabályzó?
kéne már motorozni is ..remélem hétvégén összejön egy menet ...
Pedig itt nincs most olyan meleg.
itt is rohadás meleg már most..éjjel nagy vihar dörgött villámlott de esni csak fél órát esett kb...mondjuk kibaszottul....
hol?itt meglehet pusztulni már most 29c van
Reggelit. Végre nincs az a kibaszott meleg!
joo reggelt
hogy szopnának le azok a szarok... brrr
nem tudom nálatok milyen idő van ,
de itt akkora a szél mint barom , egy tetves csepp eső nem eset csak ilyen száraz vihar
ennek mondjuk a kékszalagosok tutti örülnek, mondjuk biztos beforgatott jopár vitorlást a balcsiba gondolom az éjszaka ez a viharos szél, merthogy 600-an vannak .

persze ismerve a balatoni vitorlázok többségét gondolom vagy a fele rögtön feladta a versenyt ahogy betört a viharos észak-keleti,
vagy mentek tovább motorral, az is lehet
szép reggelt.

ejj dejo volt tegnap a kis esti extrém motorozás... csak ajánlani tudom mindenkinek a sziklák megnőnek, a lámpa fényben filinges dolog
várható volt....de nem baj majd arra is kitalálunk valamit
értem , majd csak 1-szer meg lesz
szevasztok!

most jottem a Zozi muvekbol.bo20perce. Zozi valami gomba lesz a tre mert folyik ugyanugy. holnap neki latok a blokknak brogeciollal!
félig....közbejött ez-az,nem volt rá idő....most megvan a motor,azéééé nincs rá idő
kész vagytok a házzal ?
a munka nem jó , vagy is jó , örüljünk hogy van munkák , de a mocizás az biztos jó
én meg csak dolgozom és motorozok
tudom , most nálam is ez van
én is 2000w csak vágás , szárítás , konyha kipakolás a tö,,,,, ki van
mindig a rohanás....
én ma dolgoztam de azt hittem megdöglök
olvastam , de már meg se szólalok
még ithon