Tudom hogy ez nem Yami fórum de ideírom mert itt sok a hozzáértő ember . Arról van szó hogy van egy XTZ 660 a családban nagyjából 1 éve. Eddig nem volt vele baj. De tegnap az történt hogy motorozás után le lett állítva, és 5 perc múlva nem indult be, sem az önindítót nem tekerte, és a lámpák sem égtek. Az aksi nagyon forró volt. Izzókat kivettük, és mindegyik kiégett, sőt van olyan amelyiknél az üveg is megolvadt A biztik rendben vannak. Mi okozhatta? Feszültségszabályzó?
nem tudom nálatok milyen idő van ,
de itt akkora a szél mint barom , egy tetves csepp eső nem eset csak ilyen száraz vihar
ennek mondjuk a kékszalagosok tutti örülnek, mondjuk biztos beforgatott jopár vitorlást a balcsiba gondolom az éjszaka ez a viharos szél, merthogy 600-an vannak .
persze ismerve a balatoni vitorlázok többségét gondolom vagy a fele rögtön feladta a versenyt ahogy betört a viharos észak-keleti,
vagy mentek tovább motorral, az is lehet
de itt akkora a szél mint barom , egy tetves csepp eső nem eset csak ilyen száraz vihar
ennek mondjuk a kékszalagosok tutti örülnek, mondjuk biztos beforgatott jopár vitorlást a balcsiba gondolom az éjszaka ez a viharos szél,
persze ismerve a balatoni vitorlázok többségét gondolom vagy a fele rögtön feladta a versenyt ahogy betört a viharos észak-keleti,
vagy mentek tovább motorral, az is lehet
ejj dejo volt tegnap a kis esti extrém motorozás... csak ajánlani tudom mindenkinek
most jottem a Zozi muvekbol.bo20perce. Zozi valami gomba lesz a tre mert folyik ugyanugy. holnap neki latok a blokknak brogeciollal!