Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló főnök
Sziasztok! Nagy dögről (950 Super Enduro R) váltanék kecskére, és nem ragaszkodnék a KTM-hez. Fingom nincs a gasgasról, de tetszik a gép és jó az ára. Fontolgatok egy kettőötvenest. Megköszönném, ha írnátok róla némi frankóságot. Megbízhatóság, szervizigény, esetleg ha összehasonlítanátok egy 250 exc-vel. Amatőr felhasználásra kellene, de azért kapna a pofijára természetesen, és utálom a megbízhatatlan gépeket, nem szeretnék csalódni benne. Előre is köszi a válaszokat!
ha nagyon füstöl ,és tudod hogy ugyis inkább ilyen helyben motorozos extrémkedőst gurulsz akkorkeverd higabbra a benyát, mondjuk 50-re , vagy 60-ra.
baja nem lesz tőle.
csokolom..

akkor én inkább nem is mesélek rola hogy az én ruhám milyen ammonia szagu büdös szokott lenni, szoktam idomitani, helyedre meg hasonlok, már kezd halgatni rá ,zokni megáll a sarokban vigyázban..
természetesen csak nagyon ritkán mosom őket hogy ne kopjanak, napfény fertötlenit
Mondjuk ilyen feljárós, porolós képeket
Na jó, nem kell kép, a lényeg, hogy már csapatsz
Engem jobban zavar, ha a légnyomás miatt a kipufogó füst nem megy ki a katlanból és azt szívom befelé, de a por sem kellemes
További jó motorozást!
Nektek is jó reggelt! :)
jo morgent.

milyen képeket akarsz,? semmi extra nincs a motorban, sima gizgaz, csak ugy kezdtem hogy szétkaptam apro cafatokra mint egy legot, és rendbe lapátoltam rajta mindent,

fuu de meleg volt tegnap este kint az erdőben, vááádölt rolam a viz, a por meg nem oszlott el a fák között csak ált egyhelyben a levegő, de basszus ugy hogy nem lehetett egy feljáronak kétszer egymás után neki menni, várni kellett vagy 10 percet mire lehetett valamit látni.
morgen
jó reggeltet
ja, gazdasági válság meg ilyenek...

Amúgy az tényleg tecc még nekem is...mondjuk hogy mire használnám azt nem tudom, de attól még tetszik
jó éjt
Az az egyetlen harley ami tetszik. Majd ha vén szar leszek,akkor olyat veszek!
hát nem egy Gasgas.....
Harley az újonc,egy V-rod
Ki lesz az új lakó?
Azt hittem csak a protektor ingekbe ilyenek, akkor nem is veszek páncélt.
holnap újabb családtag kerül a garázsba na nem én leszek oda kiköltöztetve már lassan kicsi lesz a garázs
Pont most akartam mondani!
Háááát én biztos nem izzadok bele a bőrruhába,mert nekem olyan nincs. Cseréba a páncélomnak olyan szaga van,hogy ha kirakom az udavarra szellőzni,az öszes kóbormacska elkerüli a házunkat,a szomszédba a kutyák meg abba hagyják az ugatást!
pénteken meg Balcsi
bátyám azóta szerintem nem is motorozott amióta megszületett a kisfia,ott áll a motorja,lehet mááá el sem indul na rávettük hogy szánjon ránk fél napot,menjünk motorozni,fürödni,kajálni,dumálni
tudom,csináljam néha a másik kezemmel is,akkor nem fog fájni
most kentem be a kézfejemet,nagyon megerőltethettem mert mocskosul fáj..nekem használ mindig
szerintem holnapra odaér,bár nem elsőbbségivel adtam fel,csak simán ajánlottan
az az igazság hogy egy bőrruhába mindenki beleizzad....én is,Te is,a másik is és bizony öröm levenni
nem azt mondom hogy olyan büdös mint az állat de nem is ibolyaillatú a ruha kint szoktam levenni a garázsban és fel is akasztom szellőzni,másnapra semmi szaga
Remélem használ!