Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát lehet hogy elvitte őket a zsir illetve a vérfarkas
hát dewet remélem nem veszi meg zsirdollárélt
lefeküdtem kicsit és ondta a télapó hogy ha felébredek...akkor megjönnek és élménybeszámoló lesz ..dévtől meg a zsir-ostól..
hát ez az...viz kall neki..sok..nagyon sok..anélkül nem tud oldódni az anyag bennne és csak várakozik...
de ha ott a viz...akkor beindul és pörög zerrrel még a viz kinem fogy.

na mi a helyzes zsali.. meg van már a 2013as eigszcély 500as
vilinek már megvan a serkó 2007 öccá
tavaszra jó lessz
fegyenc edzés
milyen edzést csinálsz?
nekem is szar a térdem...
mondtam én baszod hogy ne menj vele orvoshoz... miután szétkaszabolt aztán lett szar....amugy simán helyre jött volna igaz 6 honap, és csak fokozatosan lehet terhelni..
miert nem igy volt?
mondjuk neki lehet adok egy pár gramot spongyoriba! hátha azzal végig tudna már menni dnf nélkül.
áá . aztán itt valaki megóvná az eredményem! multkor is meggyanúsított ,hogy helyismeretem van és levágom a szakaszokat.
szali,felszivsz kis amfetamint,aztan siman megy
nemtom. rég dumáltam vele. odavoltam vidéken .
durva! képzeljük el ez a csávó 3 napig különösebb fáradság nélkül tudna endúrózni viz ,élelem,alvás nélkül. mondjuk a célba leehet nem ér be mert szívrohamot kap. vagy elviszik a rendőrök.
Szali,mi van vikkel?tocskol a nyuszi 5 el a sarban?
én nem lennék ennyire merész még a végén ráduszítja az egyik testőrét v tacnovikinget azt majd jól elkap
http://youtu.be/-fvLs5KXWYI
vagy esetleg megkérdeznék tőle ismeri e zsírferit? és ,hogy mondana pár szót róla? és ,hogy őt támogatta e a mai este folyamán valmilyen formában?
huu bazze. ez jól képben van. hirtelen kivezetnék és leültetnék egy állás interjúra. nem tudom mit mondana magáról és az elképzeléseiről.
vettel be ekit is?mert jol nyomtad

persze inni kell a vizet ,nehogy kiszaradj,de csak is a tisztitott,szurt desztvizet
az lehet most hogy mondod de milyen zsirral kenegesem hogy a keresztszallag vissza nöjön avaszsiral vagy simazsiral
Zsír a buli tegnap pesten voltam zsírdiszkóban valami lehet abban a pesti vizben...vagy a levegőben minden zsííírvolt
http://www.youtube.com/watch?f...
Megpróbálja megvenni.
mert zsír helyett csak nicoflexel kenegetted.
most dewnél van szegény gyerek zsir biztos vetit mint mokép
a mutogatós szemüveges kis madárfejű, az nem carioli? amikor még nem mx ezett hanem sulis volt.

zsír. jövőre viszahívlak ,a vendégem vagy geci! amit eszel iszol fiam, s a nevezésed. megkapod spongyoriba. zsír huzd a gázt nincs hiszti ha van gáz hiszti van .vagy mi. kapsz egy jó gumit is.