Nórikát még pénzé? abban nagyot csalódnánk szerintem
elárulok egy titkot nektek..annak a létrának egy akkora repedés lehet a lábaközt hogy az már x faktor
odarakod a mutató újjadat egy nő szájához és megméred vele..aztán meg a pinájához méred..szinte mindig ua a méret azért Nórikának van ám szája nem kicsi ...egyébként a vékony széles csípőjű csajoknak állati nagy lyuk van a pinájuk helyén..
ahaaa..el kell találni a görgőket,nekem is olyan volt..tettem bele kisebb súlyút mert erő van a 70 es ben..nagyon vonyított de így rögtön pörgeti a kereket...van időd csak jegyezd meg melyiket próbáltad már
hát mindent be lehet lőni otthon elég faszán ..akár még tutira is ..csak a robogót nem lehet ....ha tuning ez az akkor bizony fékpad a megoldás....a többi az csak mesefilm
ha nemzetközi
amúgy nemtudom
most akarok váltani pont szlovák licencet 100 euro fölött van és nekem abból muszály a nemzetközi t ...lehet az még kicsit több...
vékony nö nagy melő, az egész fürtöt bele kell verni, söt sokszor egész testel kell ütni verni vágni elélvezen a k.
elárulok egy titkot nektek..annak a létrának egy akkora repedés lehet a lábaközt hogy az már x faktor
odarakod a mutató újjadat egy nő szájához és megméred vele..aztán meg a pinájához méred..szinte mindig ua a méret
celebeket lehet baxni van oaz a piz, plszba rajon az én jutálékom.
amúgy nemtudom
most akarok váltani pont szlovák licencet 100 euro fölött van és nekem abból muszály a nemzetközi t ...lehet az még kicsit több...
itt is majd 30 forint ..neeem
sima gumival persze ,hogy legyen kihívás ..de nem volt
úgyhogy megint jó a vérképem