Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most csak a kipufogo jatszik,m terhes.....
Csak egyre kérlek: Nehogy a motorozás rovására menjen:-)
agree, igy van

vékony nö nagy melő, az egész fürtöt bele kell verni, söt sokszor egész testel kell ütni verni vágni elélvezen a k.
Nórikát még pénzé? abban nagyot csalódnánk szerintem
elárulok egy titkot nektek..annak a létrának egy akkora repedés lehet a lábaközt hogy az már x faktor
odarakod a mutató újjadat egy nő szájához és megméred vele..aztán meg a pinájához méred..szinte mindig ua a méret azért Nórikának van ám szája nem kicsi ...egyébként a vékony széles csípőjű csajoknak állati nagy lyuk van a pinájuk helyén..
Ha mar Balint is dugja az Ordog Norat terhesen,en is kedvet kaptam ,h celebeket dugjak.
Mit tudsz intezni ferensz?kikbol lehet valasztani?
van az a pénz de allitolag egy ilyen punci 2 kilo.
celebeket lehet baxni van oaz a piz, plszba rajon az én jutálékom.
ahaaa..el kell találni a görgőket,nekem is olyan volt..tettem bele kisebb súlyút mert erő van a 70 es ben..nagyon vonyított de így rögtön pörgeti a kereket...van időd csak jegyezd meg melyiket próbáltad már
amugy megy faszán, csak pont olyan mint a kinder cr80-asa volt... hirtelen, és csak fordulaton...
nálam is az a fő probléma hogy nagyobb henger kéne ekkora kuphoz... legalább 70-es, vagy 90-es... a karbi az csak sokadlagos...
Ritchie Rics...
Neked tagdíj sincs gondolom az OKR-nél
azért
hát mindent be lehet lőni otthon elég faszán ..akár még tutira is ..csak a robogót nem lehet ....ha tuning ez az akkor bizony fékpad a megoldás....a többi az csak mesefilm
Igaz már a választ is tudom:)
Miért nem magyart váltasz?
hát azt nemtudom.... függ attól szerintem hogy milyen verseny ..nagyon világvége vagy csak ilyen kertaljai helyi szervezéses...
A magyar nemzetközi igen,én a nemzetire gondolok
ha jó a membrán
igazából a membránig ...
ha nemzetközi
amúgy nemtudom
most akarok váltani pont szlovák licencet 100 euro fölött van és nekem abból muszály a nemzetközi t ...lehet az még kicsit több...

itt is majd 30 forint ..neeem
20dikán azért is kéne menni
bálintka tegnap jól kimotoroztam magam ...naccerű volt ...
sima gumival persze ,hogy legyen kihívás ..de nem volt
úgyhogy megint jó a vérképem