Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem az ferodo organikus betét nem nyikorgott, kb fele ár mint a szinter de kb felét is birja, vagy inkább kevesebb mint felét
Le van légtelenitve,a tárcsa jo allapotba van a gyari galfer,és a betét is még a gyári volt benne,lehet szerintem is hogy ez kemény a betét az meg puha volt,de egyáltalán hol lehet puha betétet kapni hozzá?
Talán volt egy kis csapadék?
Mikor jol esik,megyünk iszap pakolásért,fel a hegyekbe :)
Ami nyikirog...az fog is...
En meg kenytelen voltam venni egy kitte tarcsat elore. Nyikorog nagyon.
Nekem is elég fosul fog az EBC.
Légtelenítve lett a rendszer?
Amit kivettél betétet párhuzamosan volt lekopva?
Hogy nézett ki a tárcsa, amire ráraktad, illetve milyen tárcsa volt? Betét és tárcsa van hogy nem szeretik egymást, de az inkább abban nyilvánul meg, hogy gyorsba elkopik a betét-
Az is lehet simán csak egy puha betéted volt fent, ami "harapott", ez meg egy keményebb, ami kevésbé harap.
Szar a szitu itt romanba is fiuk..mi meg a Csikiak orulunk ugymond,hogy tavol vagyunk a tetves hatartol,mert mashol kaosz van lassan es a romaniacsot sem fogjak tudni lezsirozni mig a vilag stb stb stb..A helyiekkel az a gond,hogy sok a bocskor,sok a sapka es sok a gyoker,aki esztelenul huzza,nem szamitva szombat vasarnap vagy milyen nap van,es szurja,egyre jobban szurja a nep szemet,hogy eppenseggel a helyet rugatjak.Ezert nem szervezunk mi ide semmilyen versenyt,mert akkor kalap lenne nekunk itt,igy is eleg nehez,igy is sajtoba mar meg vagyunk szelloztetve,igy is a szekely irigy es paraszt marad.Itt is szurja az emberek szemet az,hogy jonnek magyarbol motorosok egy evben parszor es egy hetig dozsolnek,minden nap szol az erdo a motoroktol es ez a baj,hogy surun megy ez is,mert ha mindenki ugy motorozna,hogy egy ket nap 2 hetben akkor eszre sem venne meg a medve sem,hogy mi tortenik,de pont a hetvegeken ordit a motor a feljaroba es uvolt a kocsma elott, a parkoloba stb.Konnyen el lehet fogni,szopatni az ilyen brigadosokat de mi is lassan ki leszunk tiltva a gecibe.Van sok nemzeti park is,en mar evek ota jol elkerulom elvbol,van hol motorozni,de van kinek az sem szamit,es akkor par paraszt miatt mindenkit egy bilibe tesznek es lefosnak.
Ez van!
edrély..........
ahol 5-6 éve még pálinkával kínáltak most már késsel hadonászva kergetnek a helyen
köszönhetően a belényesi versenynek aminek igen szar sajtó visszangja volt
bár vicces dolgokat mutattak de azért némileg szét lett rúgatva a hegy
legutóbb már a vadászok is baszogattak minket pedig vagy 10 éve oda jár a csapat
Sziasztok!Hátul kicseréltem a fékbetétet gas gas ec 300-ason ebc 367 tt betétekre, de nem akar fogni kell valamit koptatni vagy mi ennek a modja? Kisebb temponal fog de nagy temponal csak megy tovabb.
Bànom is azóta is . Kitörölni azt már nem lehet. Ami.lenyeges azon nem találsz helymegjelolest. A kezdetektől Afrika van bejelolve. Akkor tudtam már hogy ne jeloljuk be hol van.
Nem ismerem a leírt problémát, de neked is van az egész világot körbejárt rezervátumos képed. Viszont jó látni hogy legalább azóta te is átgondolod a posztolásokat, más szemmel nézed a dolgokat.
Próbáld értelmezni, amit leírtam, kérlek.
Remelem nem ez lesz Baboddal, kar lenne erte.
Erdélybe? Ott is kurvara utalnak màr minden betolakodót.... ugyanígy lett elbaszva a Zaránd. Aztán most poiana. Tömegesen jelennek meg külföldiek. Magyarok. Hatalmas csapatokban . Mennek ész nélkül. 15-20 fővel. Számukra ismeretlen fogalom 1-2 emberrel.csendben motorozni. Este bebaszas làrma. Másnap jampizàs. Számukra ez az endúró. Babodon a " helyiek szervezik". Az egyáltalán nem.garancia semmire. Ahova mi évekig békében jártunk téli edzeni homokra.... Ott pont a " helyi " ember segítségével lett szetbaszva a lehetőség. Ha nem jelenik meg ott abban a formában .mai napig nyugodtan motorozhatnànk.
Urak ! Ha valakit érdekel az autótechnika kiállítás tudok adni ingyen jegyet! http://autotechnika.hungexpo.hu/hu/nyito
Zsir irta hogy helyiek nyomatjak, akkor csak tudjak mit csinalnak ( bizom benne tovabbgondoltak es szamolnak a hatranyokkal). Ha meg az lesz amit josolnak (eselye megvan), mit tudsz tenni? Elkuldhetsz mindenkit Erdelybe meg akarhova de hat ez nem igy mukodik
Dew maximálisan egyet értek veled.Régóta járunk oda motorkálni keresni a kihívásokat.Ez az egyetlen hely ahol megtűrtek bennünket,így is voltak konfliktusok egy két ökör miatt.Szerintem ez lesz a pálya hattyúdala,vadászlesek,etetőhelyek tömege van kihelyezve,ha megjelenik a nagy érdeklődő tömeg 10-20-akár 50 motoros olyan kárt fognak okozni,hogy a helyi vadászok mindent el fognak követni hogy kitiltsanak mindenkit.Valószínű olyan stádiumban van a szervezés,hogy nincs visszaút,egy hétvégéért nem szabadott volna feladni ezt a jó kis pályát.
gratulálok, hogy kihúztátok a kalapból babodot. mi oda járunk motorozni kb. 20 éve, remélem nem az lesz, hogy a verseny után minden hétvégén ide fog tódulni mindenki. mert akkor ezt a helyet is kinyírjátok, mint a többit. inkább szerveztétek volna Romániába. éppen elég, hogy a terepjárós köcsögök egy évben egyszer szétcsapják magukat ott.
nagyonfasza, hogy előhúztátok a kalapból babodot, hogy tört volna le a kezetek. elpusztítjátok az összes helyet, ahol még lopva lehet kicsit motorozni Magyarországon. nektek ez csak egy egyszeri alkalom, egy verseny, de a környékbeliek szeretnek oda járni. huzzatok vissza erdélybe és ott játszátok magatokat. ezt a helyet meg felejtsétek el örökre, még az emlékeitekből is töröljétek ki!
Egyik veglet a ne jojjon senki, a masik a vizeses alatti motor eloben a facebookon.
Szerintem mind ketto tulzas.

Amugy mi a lokukit keres egy motor a vizeses alatt a rezervatumban? Es meg le is fotozza az istenbarma...
azért egy hegyen kell némi technika a biztos fogáshoz
egy drón kitesz akár 100 embert is ha figyelni kell
Egy területre NE ! Menjenek ez akartam írni.
Dew kurvara egyetértek veled kivételesen. Kibaszott idiótáknak nem lehet elmagyarázni egyszerű dolgokat. Pár segfejjel több lett múlt héten akik letiltottak. Igaz buzik? Tudom hogy olvasók.... Fucking idiots. Meg volt kérve mindenki egy területre menjenek mert meleg. Erre oda mennek 15 fővel és a rezervátumbol posztolnak tabortuzet meg vízesés alatt motorral. Ha csendben elzummognek senkinek se tűnik fel. Tudatni kellett a világgal hol járnak.