Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kíváncsiak leszünk rá most rendeltem 2 darabot , csak azért mert már régebben is jókat írtál róla
Egy nagyon kopott supersoft metzellert nyuzok..mar nincs rajta lassan oldalso butyok semmi,mind leszakadtak,a rendes butyok magassag negyede ha meg van meg..kb 4-5mm az ks beszaladozva lekerekedve de a gumi szarazba es kobesbe is fog a luha anyaganak koszonhetoen...igy is gyalazat amit le lehet muvelni vele...igaz mikor nagy gazt adsz akkor nem lehet szamitani,de tapadason menve sok jo guminal sokkal jobbat bizonyitott nekem :)
13/52
Valaki rendelt már innen...ilyet???...Már veszélyesen olcsó..https://www.ebay.com/sch/i.htm...
egy kis szépvíz :)
Néztem a videokat... jól nyomod....Milyen áttétellel mész??
Egy 4 tonnát emelö krokodillal csináltam...azzal lett vissza húzva... a csö..ami a hátsó dobbal csatlakozik..lekötve..az öninditónál levö kanyar..az emelövel nyomva ..aztán a hengercsonkból..ahogy kijön...az elsö kanyarnál lett kihúzva..azt egy csövel csináltam amire ráhúztam a rezót..melegitve.a kanyart...aztán az alsó gumibaknál a tartót..melegitéssel mert az lejjebb és hátrább volt...Sokszor próbálni közben...mert mikor fent van..egyszerünek tünik...hogy merre kell még igazitani...de mikor levettem...csak forgattam mint mókus a mogyorót...hogy hogy is akartam..
Hogy sikerült ilyen ügyesen helyére allitani?Nekem rendesen helyére rakni soha nem jött össze. Volt mikor jobban elment a helyéről,aztán sok kínlódás árán lett meg.Az új ktm rezók hálistennek fentebb vannak és keskenyebb is...Eddig estem eleget,de még gyári pozícióban van.
Ce pula se intampla aici baeti?Faceti pe mare si futeti in cur unu-l pe altul? :))))Kurvaaaaaa :)))
Roviden magyarul..meleg van motozni kurvára ,inkább feküdni
32-fok...nem motoros idö....Gondoltam..leszedem a rezót..mert már lassan hozzáér..az öninditóhoz..és vissza állitom az eredeti állapotot..2-3 óra ment el ezzel..mert kaloda..vagy egy sérülésmentes rezó nélkül...el lehet vele szórakozni..mikor csak szemre dolgozol...3-pont van..aminek ugye egyszerre kell stimmelni...a két gumibak a vázon...és a hengercsonk...amiben pontosan..jó szögben kell bemennie a rezónak..mert ha nem..feszül..és köpködi az olajat Nem semmi szopás volt...Volt állapot mikor közben..egy új rezón gondolkodtam... De azért megoldottam...
Most szépen felmegy...minden csavar kézzel kap be...nincs feszültség..és jók a rések mindenhol... Ha már lent volt...fel is fújtam...és ki lett melegitve..az összes horpadás..olyan mint az új...kb...az elsö két hasasig...
Olyan angolsággal= olyan szarul angolul. Nem voltam egyértelmű.
Normálisan beszél magyarul nincs akcentusa. Azt mondta van saját cége, szerintem nem alkalmazott.
Valahogy nem igazán hihetőek az általa elmondott dolgok. Pár éve olyan angolsággal beszélt, hogy mindenki azon nevetett. Lehet, hogy részben igaz, amit állít, hogy például járt már bankban (nem pedig dolgozott ott). Illetve Jarvis is a haverja, és szokott vele motorozni. Csak nem egy helyen és időben...
Erre azt szoktam mondani hogy az úr az születik a paraszt meg nő mint a dudva!
Én csak annyit fűznék hozzà,hogy felesleges az iskolàiddal és nyelvtudàsoddal hencegni. Ez nem az egyetemi klub ahol ez barkit is érdekelne. Szerintem érdemesebb csendben vinned ezt az àldàst ,hogy tudtàl tanulni és beszélsz nyelveket / ami jó/. Minthogy kiabàlod milyen okos vagy. Kerülhetsz olyan ellentmondàsba amikor kinevetnek ezert ha hulyeseget csinalsz .akkor meg majd szarul jon ki hogy te valojaban egy ertelmisegi vagy :)
Koszonom a valaszt!
En sem hasznalok ekezeteket,mivel telefonrol nehezkes lenne. Nem is ezzel van a gond. Hanem ahogy latod, olyan kerdeseket vet fel a rendszertelen, osszedobott irasod, melynek nincs alapja ezek szerint. Rossz megiteles alakul ki, amivel ezek szerint nem foglalkozol, de a nap vegen megis fontos, foleg ha kereskedelembol el az ember (ezt nem tudom biztosan, nem is erdekel).
Es ami a legfontosabb: RESPECT.
Teljesen mindegy,hogy valaki jot akar, informaciot, tapasztalatot megosztani ( nyilvan tehetne hogy hallgat), ha nem megfelelo formaban teszi akkor nem eri el celjat, vagyis felesleges volt a leirt komment.
De ne menjunk bele ebbe a szociologiai temaba, mert senki sem kivancsi ra sztem
Ce-ai făcut la universitate?
Diszlexia ? Vagy a hanyagságod miatt olyan ember benyomását kelted mint amit a fúró kihord (értsd Sorja)
Elmondtam privatban, a tobbi nem lenyeg csak szorakozas
Lehet igy van. En amit lattam szinte az oszes profi mergelodott. Talan az elso negy nem mert azok magukkal voltak elfoglalva ők egymasra kiabaltak :) az biztos hogy aki ingyen vagy benziner ott gàjàzik megerdemli a sorsat. Szerencsere jaxyt jo belatasra birtam időben. Szerintem.egy ilyen.melo 1 hetre 1000 euronal.kezdodik baratilag. Es akkor oruljon hogy mentem! Ha nem fizetik ki csinalja meg maganak. Ez sajnos jellemzo a vilagon barhol. Fonoknek extra profit hulyeknek meg egy tal gujas. Munkahelyen detto. Amig szar van van vereb is. En a magam reszerol mig love nincs lefixalva gépet nem veszek ki dobozbol sem. Ha nem tetszik szoktam.javasolni epitsd meg magadnak gyikarcu. Adios.