Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gerecse
Sziasztok! Gas Gas XC 300 2018 hoz hol tudok rendelni Bendixet?
https://www.facebook.com/watch/?v=1662350110943585
Sziasztok.
Esetleg van valakinek véleménye Wild hp 450, 2009-esről? Ez ha jól látom már a faceliftes kiadás. Viszont sehol sem találok használtan, nem tudom mi az értéke, mennyire megbízható, alkatrész ügyileg a piac, hogy tudja kiszolgálni, valamint, hogy nincsen rajta rukverc?
Köszönöm!
Üdv segítségeteket szeretném kérni . Volna egy gas gas hp wild 450 quad szeretnék vásárolni első felnit egyenlőre nem találok esgetleg lenne olyan aki eben a kérdésbe tudna segíteni köszönöm.
Én vagyok a szerelő. Akadt olyan jelenség amin gondolkodom. Nyilván levegő keverék lesz a gond. Van olyan szerelő aki kicseréltet mindent, a tulaj pedig fizeti.
amikor a huskyn kicsit szegényebb volt a keverék piros volt a kipufogó úgy izzott, de amúgy is ha beszedett valami száraz gazat volt hogy felgyulladt
egy esésnél egyszer rámatkoltam a kipufogóra kb a kuplunggal szembe vitte a kesztyűt a bőrt mindent
szóval az is elég forró volt, pedig menet közben történt nem a feljárókon nyaggatva
Vidd el szerelőhöz töki. 😘
Sziasztok. Egy érdekes motorhiba miatt írok. Van egy exc 450, 2003. Haver áthivott, hogy támasszuk fel 3 év után. Szelephézag oké, új benzin, aksi, jár a motor végre beindult. Még 2percet se járt olyan szinten melegedett hogy a kipufogó végét se lehetett megfogni. Termosztát működik, víz a hűtőben is forró. Ki is lett légtelenítve. Indulni indul, bakkon állva néztük. Menni nem ment vele. A levegő állító csavar mennyire kell álljon? Már elfelejtettem. A motornak nincs susogós vagy kopogó hangja, lett túráztatva. Hátha esetleg vágja valaki miért termel ekkora hőt.
A kábelekkel kezdtem, cseréltem is meg pluszba is raktam rá mind a 2-ből. minden csatlakozási pontot tisztítottam (relénél, aksinál)
Nem biztos hogy az önindító rossz. Nekem a yamahán a gyári kábel volt vékony.
Hali Mindenki! Önindító Problémám akard a 2019-es Ec 300-omnál! "kis-nagy" segítségre lenne szükségem. Már elég sok dolgot próbáltam de úgy tűnik mind hiába. Már ott tartok, hogy veszek egy új önindítót vagy tekercseltetem vagy nem is tudom mit kellene tennem. Kicsit sajnálom a 105.000 ft-ot az újra, de tudom ha azt akarom h működjön akkor meg kell venni. Valakinek esetleg elfekvőben önindítója??? vagy jó Szakember aki esetleg tekercsel vagy ...??!!
Hali mindenki! EC 300 2019-hez valakinek nincs feleslegbe önindítója??
Eger környékén, Vagy valami igazán hozzáértőt keresnék. Valamennyi fogalmam van a dolgokról de tuti biztos, hogy van mit tanulni.
Lényeg, hogy ÓRIÁSI bajok vannak az indítással!
ezt a viccekhez kellett volna beraknod
Köszi!
Sajnos családi okokból jegelnem kell a dolgot. Ha jó irányt vesz az élet, akkor keresni kezdem a játékszert.
Döme, lehet eladom a Sherco 2.9-et,, 2009-es, eredeti papírokkal, szép állapotban! Ha érdekes, csörögj rám! +363055852egy4
Van képed Dani? Volt a nyáron egy patent 620SC-m nekem is
help please: kayaba sss teleszkópba szeretnék venni puhább rugókat. A gyári sajnos beton kemény. 2019yz