végül is a nagy büdös semmire fizettem ki 70ezret, hogy még a rendszerbe se képesek bevinni
hú,ez nem gyenge!
1ik oldalra lejön....
hahaha
nem tök mindegy mikor írja be a rendszerbe hogy forgalomból kivonva és egy bejegyzésért még lovettát is kap.
őőőőőőőő akarom mondani a plexijén nem volt rendszám azonosító matrica , ő viszi a prímet nálam. sőt 2 hét múlva kapott egy 30 000 ft-os bírságot a matrica hiánya miatt
magyarisztán.
ezen kijelentését a vizsgabiztosnak kb 15-en hallgatták.
de hogy ne kelljen túllépni a sebességet,IDŐBEN elindultam.
na,persze "közúti ellenőrzésbe" futottam...
az egyik rendőr amúgy kb.hetedikesnek nézett ki,azt hittem,hogy valami iskolai gyakorlaton van
(ez biztos leteríti a 120kilós Kalányos Ramszeszt
)
most meg beköpték,hogy ez a rendszám nem ehhez az autóhoz való....
aztán basztatták a számítógépüket,én lestem a kocsiban negyed órát....közben persze elkéstem
végül közölték,hogy minden rendben van.
hát...végülis örülhetek,hogy nem került rám bilincs
valami ilyesmiről ugatok....
remélem az kemény "kommandós" apján vagy nagyapján meg majd cigány térdel...
"hálából" minket naponta köszönetképpen!
és nemzetünk legnagyobb tragédiája a holokauszt....
(hogy nemzetünk "nagyjait" idézzem....)
Motorozni most nem lehet, mi mást tudnánk tenni?
magyar fiatalokat simán lefújnak,bilincsbe verve elviszik....stb.a falopós esetben is csak annyit kellett volna tenni,hogy lefújni őket és bilincsben elrángatni,mint pl.a tüntető gárdistákat.
de ilyen nincs...azt is megmondom miért:mert félnek a felettesüktől,félnek a jogvédőktől,félnek a cigányok bosszújától,félnek,hogy börtönbe kerülnek cigányok közé....stb.
na és ameddig ez így lesz-márpedig egyre jobban így lesz-addig a fehér ember útálni is fogja őket és nem lesznek lojálisak a szemükben.
a 7köznapi ember nem hülye.pontosan látják mi megy ebben az országban.(bár olyan is van,aki nem...
)szóval meddő vita megy itt megint...
vadász-vadász te szopni jársz ide
mindig megszívod a motorral az okmányirodát