, emlékezz a tigris túrára és az egri kanyargósra... Volt azért egy két megmozdulás és igen szép képekkel szoktad megajándékozni a fórumot.
Köszi az infókat! Holnap átböngészek minden lehetőséget, és elkezdem összegyűjtögetni a dolgokat, had szépüljön az a gép alám!
)
. Szoltam elotte, de nem jelentkeztel, en tudtam, hogy jo ido lesz
Azért már okozhat hatalmas meglepetést az időjárás meg az út is!
Ez a mostani színe viszont egyedi! És egyszerűbb lenne az életem is, ha azt hagynám. A lényeg: holnap motorozni fogok! Mert a hónom alatt mégse vihetem a kicsikét vizsgázni! Ugye? És abban bízom, hogy kapok valamiféle útvonal engedélyt, míg megjön a rendszám, és akkor aztán szabad a pálya? (Már ha az idő is engedi?) Mennyivel lesz csúszósabb a moci mint nyáron vajon? Attól félek, nem melegszik úgy át a gumi, és tanya lesz belőle, ha a megszokott módon próbálok közlekedni...Már eleve a döntögetés se megy úgy, mint a kis vtz-vel!
Még gyakorolnom kell kicsikét....
vagy gumi. A következő idényre sajna cserélni kell!
. Marad a herélt dob 1 ideig.
Nos a kutyák az utcába behúzott farokkal futkosnak, ha odahúzom neki! Ja igen. És az öregnénik is integetnek! Biztos azért, mert szeretnek minket, igaz?
Biztos , hogy nem fogod megbánni a CB 500-at. Használd egészséggel, széles utat!
Jó kis gép, igencsak beleszerettem! Most tervezgetem, mitől lesz egyedi, és milyen színe legyen!
Én is úgy ítéltem meg, hogy nem vészes a horpadás a tankomon...tán nem a csere feltétlen a megoldás. Valami fehér dologgal be is kenték...a képen huncutul próbáltam takarni, de hát a szakértő szemek elől...
Csaszi!
Meggyőzően hangzik amit írtál a lámpákról! Megfontolom.
Igazság szerint még nem motoroztam éjszaka, illetve sötétben. Pontosabban csak városban, de az ugyebár más eset.
Még nem döntöttem el hogy legyen-e fejidomom. Valamelyikőtők mociján van fejidom, és az is bejön. De a dupla lámpák is nagyon tetszenek. Szóval majd döntök, melyik verzió legyen. Még fejidomra várok árajánlatot, pár nap múlva ígérték. A két dupla szemecske összesen mennyibe kerülne nekem Csaszi?